Melike İpek Yalova sokak köpeği sahiplendi! Hareketiyle takdir topladı!

Muhteşem Yüzyıl ve Bir Zamanlar Çukurova dizileriyle tanınan ünlü oyuncu Melike İpek Yalova, Acarkent'te sokağa bırakılan köpeği sahiplendi.

Son yılların en popüler oyuncularından olan Melike İpek Yalova, sosyal medyada da dikkatleri üzerine çekti. Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de adından söz ettiren Yalova hareketiyle takdir topladı. Güzel oyuncu Oyuncu, Acarkent'te sokağa bırakılan köpeği sahiplendi.

melike yalova köpek sahiplendi

melike yalova köpek sahiplendi

"O ARTIK BENİM YENİ ÇOCUĞUM"

Yalova, sağlık problemleri olan köpek için seferber oldu.  Oyuncu, yeni dostuna 'Maverick' ismini verdi. Geçtiğimiz günlerde de 2 yaşındaki patili dostuna kısırlaştırma ameliyatı yaptıran Yalova, "Hayvanların umursanmadan sokağa atıldığı bir dönemde Maverickle tanıştık, o artık benim yeni çocuğum" açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Polonya'da "Barış" temalı NATO Konseri düzenlendi

3. kez kansere yakalanan Özkan Uğur 4 ay sonra yeniden sahnede!

İLİŞKİLİ HABER

3. kez kansere yakalanan Özkan Uğur 4 ay sonra yeniden sahnede!
Acun Ilıcalı ile yarışmacı Fatma Nur Uçar arasında gerginlik!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı ile yarışmacı Fatma Nur Uçar arasında gerginlik!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Mehmet Kandemir 1 yıl önce

Bir köpeği evlatla denk tutamazsınız...

Selami GÖZ 1 yıl önce

Ünlü oyuncu, ünlü sanatçı herkes ünlü olmuş haberimiz yok

Toplam 1 beğeni