Harika Avcı açtı ağzını yumdu gözünü! "Öldü" diyerek haber yapanları taşa tuttu

Bir dönemin en popüler isimlerinden biri olan Harika Avcı, sessizliğini bozarak isyan etti. Yeşilçam'da bir zamanlar oynadığı karakterlerle zihinlerde ismini kazıyan Avcı, kendi hakkında "öldü" olarak çıkan haberlere tepki gösterdi.

Yeşilçam'ın unutulmaz efsanelerinde yer alan Harika Avcı hakkında geçtiğimiz günlerde hayatını kaybettiğine ilişkin haberler yayınlanmıştı. Son zamanlarda zor günler geçiren ünlü oyuncu Avcı, senelerdir yaşadığı maddi kriz ile depresyonu da yanında taşıyarak yaşamına devam ediyordu. 

harika avcı

harika avcı

"ÖLDÜ" DENİLDİ

Çok büyük maddi kayıplar yaşadığı söylenen Avcı'nın psikolojisinin bu durumu kaldıramadığı ve bu sebeple senelerdir ekranlardan ve kamera önünden uzak kaldığı söylenmişti. Son olarak maddiyat yetersizliği ile pansiyonda kaldığı iddia edilen Avcı'ya karşı çıkan "öldü"  haberleri, oyuncuyu çok kızdırdı.

harika avcı

harika avcı

"SİZLER NASIL BİR OMURGASIZSINIZ?"

Bir Youtube kanalında yayınlanan programa konuk olan Avcı kendi hakkında çıkan haberlere karşı "Görüntüme para ödülü koyan, beni öldü olarak haber yapıp eğlenen zavallılar. Sizler nasıl bir omurgasızsınız? Her lafınız yalan. Daha önce de 'Ulaştım programa gelecek' dediniz. Ne zaman bana ulaştınız da ‘Geleceğim’ dedim? Reyting için, takipçi artırmak için gözünüz dönüyor. Ben bir döneme assolistliğimle damga vurmuş, albümleri, filmleri olan hatta programlar sunmuş biriyim. Beni dilinize dolamadan önce birkaç kez düşünün. En büyük servetim sesim ve sevenlerim. Sahneye dönmem de bir kararıma bakar. Aklım başımda çok şükür" ifadelerini kullandı.

harika avcı son hali

harika avcı son hali

"KUYUMU KAZANLARI BULUP ÇIKARIN"

62 yaşındaki Avcı, kendisine oyun oynandığını ve kariyer hayatını bitirmeye yönelik çalışmalar yapıldığını dile getirirken "Neden ortalarda olmadığım ve özel hayatım kimseyi alakadar eden bir mevzu değil. Dünden bugüne üzerime oynanan oyunları konuşun, yazın. Bu kadın nasıl oldu da çekti kendini? Arkamdan iş çevirenler, kuyumu kazanlar çok oldu. Yüreğiniz varsa sebep olanları bulun çıkarın" açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Denizanası hakkında bilinmesi gerekenler...

Elif Ada Tatlıses'ten babası İbrahim Tatlıses paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Elif Ada Tatlıses'ten babası İbrahim Tatlıses paylaşımı!
Serenay Sarıkaya'ya bomba teklif! Lewis Hamilton ile...

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya'ya bomba teklif! Lewis Hamilton ile...

BİR YORUM YAPIN 0