Ceylan Ertem duygulandırdı! 17 Ağustos depreminde kaybettiği...

Şarkıcı Ceylan Ertem, 17 Ağustos depreminde kaybettiği öğretmenini andı. Sosyal medya hesabından duygusal paylaşım yapan Ertem, öğretmeni için "Bugünlerimi görmesini isterdim" dedi.

Caz ve rock müziği sanatçısı olan Ceylan Ertem, 1999 yılında yaşanan 17 Ağustos depreminde kaybettiği öğretmeninden bahsetti. Ertem, Instagram hesabından unutulmayan o acı güne dair paylaşımda bulunurken, "45 saniyede her şey anı oldu" ifadeleriyle herkesi duygulandırdı.

17 Ağustos depremi

17 Ağustos depremi

Ceylan ErtemİLİŞKİLİ HABERCeylan Ertem'in köye olan sevgisi hayranlarının içini ısıttı

"SU YOK, YEMEK YOK"

Öğretmenini çok özlediğini ve "Bugünlerimi görüp benimle gurur duymasını isterdim" diyen şarkıcı Ceylan Ertem, sosyal medya hesabından yıkılan bir bina ve öğretmeniyle yan yana pozunu paylaşarak şu sözleri yazdı:

Şarkıcı Ceylan Ertem ve depremde kaybettiği öğretmeni

Şarkıcı Ceylan Ertem ve depremde kaybettiği öğretmeni

"Bir şehirde yön bulmanı sağlayan ağaçlar ve binalar yıkılınca mecaz değil gerçek anlamda yönünü şaşırıyorsun artık.
Nereden dönüp, nereye saparak evine ulaşabilirsin? Bilmiyorsun.

Ağır bir ölüm kokusu burnunda, çığlıklar hem yer altından hem yer üzerinden gelen, devam eden sarsıntılar, tabutlar, kafanın üzerinde helikopterler, radyoda korkunç haberler, sokaklarda uyumalar, ‘ne olacak’ kaygısı… Sıcak. Su yok. Yemek yok."

"Dahasını anlatmayayım. Bu fotoğrafı analog çekmiştim, depremden bir süre sonra. Bazen yıllarla eskiyor fotoğraflar ve anılar. Bazen de bir gecede, 45 saniyede, anı oluyor her şey. Âni oluyor. Yönünü kaybediyorsun. Kalbin, 23 yıl geçse de yanıyor, söndüremiyorsun."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

50 Cent söyledi efsane komedyen Jim Carrey dans etti! Yeniden gündem...

Salih Bademci yeni yaşını hamburgerle kutladı!

İLİŞKİLİ HABER

Salih Bademci yeni yaşını hamburgerle kutladı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0