Hailey Bieber'den şaşırtan açıklamalar: Evliliğim için çok çabalıyorum

Evlilikleriyle dünya gündeminden bir türlü düşmeyen Justin Bieber ve Hailey Bieber cephesinden şaşırtan açıklama geldi. Ünlü model Hailey, verdiği bir röportajda evliliği hakkında çok çaba harcadığını belirtti.

Amerikalı ünlü model Hailey Baldwin, 2018 yılında dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ile nikah masasına oturdu. 25 yaşındaki ünlü modelin çalkantılı ilişkisinin evlilikle taçlandırma kararı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz aylarda Baldwin'in felç belirtileri göstermesinden kaynaklı bir süre sektöre ara vermişti.

hailey baldwin

hailey baldwin

İddialara göre; Baldwin'in evlilikten dolayı bu sağlık sorununu yaşadı. Ancak ünlü model, sağlık sürecinin evliliğiyle alakasının olmadığı tempolu işinden kaynaklı yaşadığını belirtti.

justin bieber ve hailey baldwin

justin bieber ve hailey baldwin

Verdiği bir röportajda ilişkisine dair özel açıklamalar yapan Baldwin, evliliğinde çok çaba harcadığını açıkladı.

hailey baldwin

hailey baldwin

Justin'in en yakın arkadaşı ve kocası olmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Baldwin, evlilik için bunların yeterli olmadığını ve bir çaba verilmesi gerektiğini belirtti. Bazen çok yorulduğunu ancak Justin'in yanında olmama fikrinden dolayı evliliğine daha fazla özen göstermek zorunda kaldığını söyledi. Bu konu da Justin'in de kendisine çok yardım ettiğinin altını çizdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

ABD'li rapçi JKsoLA gündemden düşmüyor! Bu kez de Ümit Besen ile coştu...

İzzet Antebi eski eşi Didem Sarı'ya "şiddet davası" açtı!

İLİŞKİLİ HABER

İzzet Antebi eski eşi Didem Sarı'ya "şiddet davası" açtı!

BİR YORUM YAPIN 0