Mehmet Yalçınkaya'nın yıllar önce katıldığı Yemekteyiz programındaki görüntüleri olay oldu!

Masterchef Türkiye'de jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya, geçmiş yıllarda Yemekteyiz programına katıldığı görüntüler ortaya çıktı. Yalçınkaya'nın Yemekteyiz'de yarıştığı o görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de jüri olarak yer alan Türkiye'nin en ünlü şeflerinden olan Mehmet Yalçınkaya'nın Yemekteyiz programına katıldığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

Mehmet şefin yıllar önce katıldığı yemekteyiz yarışmasındaki o görüntüleri

Mehmet şefin yıllar önce katıldığı yemekteyiz yarışmasındaki o görüntüleri

ŞEFLER YARIŞMIŞTI

Yemekteyiz programının 2011 yılında yayınlanan 'Şefler' bölümüne MasterChef'in ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya da katılmıştı. Yarışma programının o dönem yayınlanan bölümlerde ünlü şefler yarışmacı olarak kozlarını paylaşmıştı.

YARIŞMAYA KATILAN İSİMLER İSE ŞÖYLE;

Executive şef Burçin Acar, Türkiye Avrasya Aşçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi executive şef ve aynı zamanda eğitmen Muhsin Ertürk, Türkiye Aşçılar Federasyonu üyesi ve Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Yönetim Kurulu Eğitmen Şefi ve Şefler Platformu yönetim kurulu üyesi Erdem Dırbalı'nın yer aldığı yarışmaya Mehmet Şef, Türkiye Aşçılar Federasyonu üyesi, Euro Türk takım kaptanı ve 2008 Dünya Aşçılar Olimpiyatları A kategorisi dünya üçüncüsü unvanlarıyla katılmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Masterchef Türkiye'de Mehmet Şef'in o hareketi tepki çekti! Tabakları...

Bennu Yıldırımlar ve Güler Ökten yıllar sonra buluştu!

İLİŞKİLİ HABER

Bennu Yıldırımlar ve Güler Ökten yıllar sonra buluştu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Murat 1 yıl önce

Her ne sebeple olursa olsun ne niyetle olduğu önemsiz benim için. Kıvırmaya gerek yok çok saygısız bir insan. Ekrana çıkınca bu adam kapatıyorum

Toplam 1 beğeni

arkadaş 1 yıl önce

boş insanlar..