Atiye'den şoke eden itiraf! Bir ablası olduğunu yıllar sonra öğrenmiş

Şarkıcı Atiye katıldığı bir programda şoke eden itiraflarda bulundu. Ünlü şarkıcı yıllar sonra bir ablası olduğunu öğrenmenin şaşkınlığını yaşadığını dile getirirken duygusal anlar yaşandı.

Ünlü şarkıcı Atiye prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile sessiz sedasız evlenmişti. Bir kız çocuğu dünyaya getiren şarkıcı, özel hayatıyla ilgili gündeme gelmekten çekinen isimler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan Atiye herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu. 

şarkıcı atiye

şarkıcı atiye

YILLAR SONRA ABLASI OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Programda yıllar sonra bir ablası olduğunu öğrendiğini ifade eden Atiye "Ya bir dönüm noktası değil ama, çok önemli bir gelişme oldu. Enteresan bir gelişme oldu hayatımda çok anlatmadım bir şey. Bu gelişme beni pek üzmedi. Tam tersi hayatıma renk kattı. Benim bir ablam varmış. Ve biz senelerce aynı şehirde yaşayıp birbirimizden haberimiz yokmuş. Ve işin en ilginç tarafı onun da müzikle ilgileniyor olması. O da müzisyen piyano çalıyor besteleri var. Birkaç sene önce birbirimizi bulduk" açıklamasında bulundu.

atiyenin ablası

atiyenin ablası

"KARDEŞİNİZ OLABİLİR"

Ünlü şarkıcı açıklamasına devam ederken "Babam yıllar önce söylemişti, 'kardeşiniz olabilir' diye. Aile içinde konu yoğun olarak açılmadı. Araştırdım ve ablamı buldum. Ablam Mirjana için büyük bir şok oldu. İnanmadı bize. Türkçe bilmiyor, bir Alman gibi yetişmiş" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mehmet Yalçınkaya'nın yıllar önce katıldığı Yemekteyiz programındaki görüntüleri olay oldu!

Dünyanın en güzel kadınları arasında 3 tane Türk isim yer aldı

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en güzel kadınları arasında 3 tane Türk isim yer aldı

BİR YORUM YAPIN 0