Zara'nın yeni imajı göz doldurdu!

Ünlü şarkıcı Zara, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile gündeme geldi. Son halini Instagram'dan takipçilerinin beğenisine sunan ünlü şarkıcı yeni imajıyla herkesi büyüledi.

Sevilen sanatçı Zara son günlerde sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasına girdi. Söylediği türkülerle güçlü bir sese sahip olan ünlü şarkıcını müzik piyasasında adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Zara son olarak yaptığı paylaşımla gündeme geldi. 

Zara

Zara

Geçirdiği estetik operasyonlarla adeta bambaşka birine dönüşen Zara son hali sık sık paylaşmayı ihmal etmiyor. İşte iddialı o paylaşım;

Zara

Zara

Çiçekli straplez elbisesiyle poz veren Zara, iddialı kostümüyle tüm dikkatleri üzerine topladı. Birçok sosyal medya kullanıcı ünlü ismin bu paylaşımını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Mehmet Yalçınkaya'nın yıllar önce katıldığı Yemekteyiz programındaki görüntüleri olay oldu!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Dikbasanlı nuri 1 yıl önce

Güzel kadın Allah uzun ömürler versin inşallah selamlar sevgiler KONYADAN