Meksika’ya Türk olduğu için alınmayan Youtuber Deniz Pehlivan isyan etti!

"Bir hayalin peşinde" adlı seyahat temalı Youtube kanalının sahibi Deniz Pehlivan, 97. ülkesi Meksika'ya alınmadı. Gerekçesi ise herkesi şaşırttı. Pehlivan, sosyal medyadan yayınladığı videoyla "Türk olduğumuz için bizi almıyorlar" açıklamasında bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bütün dünyayı çektiği videoları yayınlayarak gezen ünlü Youtuber Deniz pehlivan sosyal medyadan isyan etti. 96 ülkeyi gezdikten sonra 97. ülke Meksika'yı gezmek için gelen Pehlivan ülkeye alınmadığını açıkladı.

"TÜRK OLDUĞUMUZ İÇİN ALMIYORLAR"

Instagram kanalından yayınladığı video ile durumu açıklayan Deniz Pehlivan, tepkisini dile getirdi:

"97. Ülkem Meksika’ya giremedim. Seyahatlerimde hiç bu kadar üzüldüğümü, gururuma yediremediğim bir durumu hatırlamıyorum.

Evet. Sonunda aylardır korktuğumuz başımıza geldi. Bizi, Meksika ile E Vize anlaşmamız olmasına rağmen ve elimizde E vizemiz olmasına rağmen, Türkiye’den kaçak gelen mülteci sıfatı ile gördükleri için, bırakın uçakla ülkeye uçmayı; uçağa dahi almadılar.

Meksika’ya gitmesem de olur. Hayatın sonu değil sonuçta. Benim gururuma yediremediğim, pasaportuma karşı sergiledikleri davranışları. Hani 2 ülke arasında vize anlaşması olmaz da almazlar anlarım.

Aslında bu sadece Meksika için değil. Artık Avrupa’daki çoğu ülkededeki hava limanlarından aktarma dahi yapamıyoruz, önde gelen ülkeler teker teker bize vize uyguluyorlar.

“Onlar bizim ülkemize yeter ki gelsin, biz gitmesek de olur.” diyenler elbet olacaktır. Ya da “Gitmeyin kardeşim.” diyenler de. Siz, ülkenizin pasaportunun gücünü böyle görüp, sözde toplumunuzu savunduğunuzu sanıyorsanız; kafanızı toprağa gömmeye devam edin.

Çok öfkeliyim. Bu durum bir çok T.C. vatandaşı turistin başına geliyor. O yüzden umarım Devletimiz, gerekeni yapar ve bu durum bir an önce düzelir. Bakalım sonraki durak neresi olacak. "

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Mehmet Yalçınkaya'nın yıllar önce katıldığı Yemekteyiz programındaki görüntüleri olay oldu!

Taş taş üstünde bırakan denge sanatı sosyal medyada viral oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Taş taş üstünde bırakan denge sanatı sosyal medyada viral oldu!
Gözündeki lensle uyudu hayatı karardı!

İLİŞKİLİ HABER

Gözündeki lensle uyudu hayatı karardı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 13

Turgut 1 yıl önce

Meksika ya bende gittım orası sıkıntılı hacı

Yaani... 1 yıl önce

Türkiyenin itibarı çoook yükselmiş aaabiii...

misafir 1 yıl önce

bak bakalım bir en değerli pasaporta türk pasaportu kaçıncı sırada türkiyede tarıkatlara dünyada araplara sırt dayar medet umarsan olacağı bu

Kerem 1 yıl önce

Yalan propaganda. Adam resmen algı yapıyor.

Artuditu 1 yıl önce

adamlar seni ulkeye almamakla sana hayatının kıyağını yapmış sen kalkmış ağlıyorsun.meksıka can guvenliği konusunda dunyanın en tehlıkelı ulkesıdır.meksıkada devlet diye birşey yok ülke uyuşturucu kartellerinin kontrolünde her gun cınayetler çatışmalar bilmem anlatabildim mi youtuber kardeş.

Yorumların Tümünü Okuyun