Başak Sayan eşi Murat Vardal ile 8. yılını geride bıraktı!

2014 yılında dünyaevine giren oyuncu Başak Sayan, iş insanı Murat Vardal ile nikah masasına oturmuştu. Toplamda 8 yılını geride bırakan çiftten Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygulandırdı.

Birçok dizi projesinde yer alan Başak Sayan, en popüler kariyer noktasını "Yaprak Dökümü" ile görmüş ve ardından "Harem" dizisi ile devam etmişti.

yaprak dökümü seti

yaprak dökümü seti

45 yaşındaki Başak Sayan tam sekiz yıl önce evlendiği iş insanı Murat Vardal ile hala mutlu evliliklerine devam ederken, gözleri de üzerlerine çekmeyi başarıyor. Ünlü oyuncu kucağına aldığı iki evladından sonra da kamera önünde çok fazla gözükmemeye başlamıştı.

başak sayan ve eşi

başak sayan ve eşi

"BU KADAR SENE NASIL GEÇTİ..."

Başak Sayan nikah gününden bir kareyi sosyal medya hesabında paylaştı. Romantik paylaşımında düştüğü notta "Dün evlilik yıl dönümümüzdü. Tam sekiz sene evvel dün tanıştıktan bir ay sonra Washington DC’de evlendik. Aylarca meditasyonlarımda bu yemini ettiğimi imgeledikten sonra deneyimlemek inanılmazdı. Bu kadar sene nasıl geçti bilmiyorum. Öyle çok şey doldurduk ki içine...

Güldük, eğlendik, ağladık, kavga ettik, kenetlendik, birbirimize ayna olduk, eksikliklerimizi gösterdik, sevgili, eş, öğretmen, dost, yoldaş olduk... En önemlisi olağanüstü iki evlat dünyaya getirdik birlikte. Tarifi olmayan duygular da yaşadık, çok zor şeyler de deneyimledik. Çocuklarımızı büyütürken biz de büyüdük, olgunlaştık...

Şimdi geriye dönüp, baktığımda o havalimanında karşılaşmamızın, benim o sırada iptal edilen film çekimlerimin, senin uçağı kaçırıp benim uçağıma binmek zorunda kalışının anlamını daha iyi anlıyorum. Sanki her şey büyülü bir filmin kareleri gibi… İlahi bir film... 'İyi ki'lerimin en başında geliyor. Nice mutlu evlilik yıl dönümlerine aşkım... Birlikte, el ele ve son ana değin… Çok şükür…" ifadelerine yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mehmet Yalçınkaya'nın yıllar önce katıldığı Yemekteyiz programındaki görüntüleri olay oldu!

Burcu Özberk yeni imajıyla şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Özberk yeni imajıyla şaşırttı!

BİR YORUM YAPIN 0