Şarkıcı Engür Kalender'in evinden iki kamyon çöp çıkmıştı! Hastaneye kaldırıldı

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği isimlerden biri olan şarkıcı Engür Kalender’in, şimdilerde çöp evde yaşadığı ortaya çıkmıştı. Evi temizlenen Engür Kalender’in evinden kamyonlarca çöp çıktı. Onur Akay, şarkıcının şizofren teşhisi konulduğunu ve hastaneye yatırıldığını duyurdu.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bir dönem İbrahim Tatlıses’in kendi plak şirketinden şöhret ettiği şarkıcı Engür Kalender’in, şimdilerde çöp evde yaşadığını öğrenildi. Kalender'in psikolojinin bozuk olduğu için balkondan eşyalar fırlatarak başta İbrahim Tatlıses olmak üzere, ünlü sanatçılara balkondan hakaretler yağdırdığını açıklamıştı.

 Engür Kalenderin evinden 2 kamyon çöp çıktı

Engür Kalenderin evinden 2 kamyon çöp çıktı

EVİNDE 2 KAMYON ÇÖP ÇIKTI!

Onur Akay, bugünkü yazısında Kalender’in evinin temizlendiğini ve şarkıcının Şişli’de bulunan evinden 2 kamyon çöp çıktığını duyurdu.

 Engür Kalender

Engür Kalender

Akay, “İbrahim Tatlıses’in meşhur ettiği şarkıcı Engür Kalender’in, çöp evde yaşadığını yazmıştım. Psikolojik sorunları olan Engür Kalender’in, annesi ile yaşadığı evi Şişli Belediyesi temizledi.

Komşularından edindiğim bilgiye göre, Şişli’de bulunan evden 2 kamyon çöp çıkmış, evin içinde ne su ne de elektrik varmış. Hayvan pislikleri ve küflü eşyalarla dolu evden, ölü kedi yavruları bile çıkmış.

HASTANEYE KALDIRILDI!

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, şarkıcı Engür Kalender’e şizofren teşhisi konulduğunu ve hastaneye yatırıldığını duyurdu.

Onur Akay, bir dönem İbrahim Tatlıses’in kendi plak şirketinden şöhret ettiği şarkıcı Engür Kalender’in yeğenine ulaştı ve bugünkü yazısında Kalender’in sağlık durumu ile ilgili bilgiler verirken, belediye tarafından temizlenen evinin temizlenmeden önceki fotoğraflarını da yayınladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Alişan'ın kızı sosyal medyada ilgi odağı oldu!

Müge Boz hamile mi? İşte o açıklamalar...

İLİŞKİLİ HABER

Müge Boz hamile mi? İşte o açıklamalar...
Yasak Elma'nın son sezonundan bilgiler sızdırıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Yasak Elma'nın son sezonundan bilgiler sızdırıldı!
Russell Crowe hayranlarına seslendi: "Türkiye'ye gitmek için plan yapın!"

İLİŞKİLİ HABER

Russell Crowe hayranlarına seslendi: "Türkiye'ye gitmek için plan yapın!"

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0