Özge Ulusoy kazancını emlak sektöründe değerlendiriyor!

Birikimleri hakkında sorulan sorulara yanıt veren manken ve model Özge Ulusoy, parasını emlak sektörüne yatırdığını belirterek anne ve babasının kendisini yönlendirdiğini belirtti.

Ünlü model Özge Ulusoy, kendisinden ilham alınarak hazırlanan bir firmanın 2023 kış koleksiyonunun katalog çekimleri için Kadıköy'deki 152 yıllık mermer kökte objektiflerin karşısına geçti. Basın mensuplarının da orada bulunmasıyla sorulan sorulara samimiyetle yanı veren Ulusoy, çıkarılan koleksiyon hakkında "Benden esinlenerek hazırlanmış. Çok beğendim" ifadesini kullandı.

özge ulusoy

özge ulusoy

"ANNEM BABAM YÖNLENDİRİYOR"

Bir basın mensubunun o sırada birikimleri ve kazancını nasıl değerlendirdiğine ilişkin sordukları soruya yanıt veren Ulusoy, beklenmedik bir karşılık verdi. Ulusoy "Ben genelde kazancımı emlak sektörüne yatırıyorum. Anne ve babam beni yönlendiriyor. Şimdi kendime doğum günü hediyesi olarak evi tadilat yaptırıyorum" açıklamasında bulundu.

özge ulsuoy

özge ulsuoy

"BENİ KORKUTUYOR"

152 yıllık köşkte gerçekleşen çekimler üzerine Ulusoy'a, "Hangi devirde yaşamak isterdiniz?" sorusu yöneltildi. Ulusoy, "Özellikle bu Metaverse (Sanal Evren) falan beni korkutuyor. O yüzden şimdiki dönemi tercih ederim" yanıtını verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Erdal Özyağcılar 15 yıl sonra Elveda Rumeli köyüne gitti!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç hakkında çarpıcı iddia! Boşanma tarihleri verildi

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç hakkında çarpıcı iddia! Boşanma tarihleri verildi
Alman vatandaşı Anna Hommel İslamiyet'i seçti!

İLİŞKİLİ HABER

Alman vatandaşı Anna Hommel İslamiyet'i seçti!

BİR YORUM YAPIN 0