Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in düğününde talihsizlik! Annesi hastanelik oldu

Geçtiğimiz ay Las Vegas'ta sade bir törenle evlenen Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in düğününde, ünlü aktörün annesi kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı. Üç gün yapılacağı planlanın düğünün ilk günü hastanede geçti. İşte habere dair tüm detaylar...

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck, 20 yıl önceki ayrılıklarını, yeniden bir araya gelerek evlilikte taçlandırdılar. Nikahları kıyılan çiftin üç gün yapmayı planladıkları düğünün ilk gününde bir talihsizlik yaşlandı. Ünlü aktörün annesi düğünün yapılacağı malikanede kaza geçirdi.

DÜĞÜN HASTANEDE BAŞLADI

Ben Affleck'e ait Georgia'da bulunan malikaneye gelen ambulans, herkesi telaşlandırdı. İlk duyulan haberlere göre; Affleck ya da Lopez'in çocuklarından biri bir kaza geçirmiş ve ambulans bu nedenle çağrılmıştı. Ancak gerçek kısa bir süre sonra ortaya çıktı.

ANNESİ MALİKANEDE DÜŞMÜŞ

Üç günlük düğünün yapılacağı malikaneye ambulans çağrılmasının nedeni, Ben Affleck'in annesi Christopher Anne Boldt'un geçirdiği kazaydı. Boldt'un düştüğü ve bacağından yaralandığı öğrenildi. Bu durum düğünün erteleneceğini düşündürse de ünlü aktörün annesinin durumunun ciddi olmadığı ve düğünün iptal edilmeyeceği bilgisine ulaşıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Civan Canova'nın vefat etmeden önceki son sözleri hüzünlendirdi!

BİR YORUM YAPIN 0