Merve Dizdar'dan heyecanlandıran haber! İlk başrolünü kaptı...

‘Masumlar Apartmanı' dizisinin Gülben'i Merve Dizdar, ilk başrol dizisini kaptı.

TRT1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizi sektöründe fırtınalar estiriken, her bölümü izlenme rekorları kırdı. 71. bölümde final eden dizinin yankıları hala devam ederken, oyuncuları da gönüllerde taht kurdu. Merve Dizdar, Ezgi Mola, Birkan Sokullu gibi isimlerin yer aldığı dizi hit diziler arasında yerini alırken, oyuncularında yeni projeleri belli oldu. Dizide Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar, yeni projesi ile heyecanlandırdı.

Masumlar Apartmanı' dizisinin Gülben'i Merve Dizdar, ilk başrol dizisini kaptı. Oyuncu dijitalde yayınlanacak dizide rol alacak.

Yapımda Dizdar'a Berkay Ateş eşlik edecek. Çekimleri ekim ayında Adana'da başlayacak olan dizide Merve Dizdar 'Tansu' rolünü canlandıracak. Dizinin cast çalışmaları devam ediyor.

HEM YÖNETMEN KOLTUĞUNDA HEM YAPIMCI!

Yunus Ozan Korkut’un hem yapımcılığını hem de yönetmenliğini üstlendiği dizi 7 yıl çalıştığı Ay Yapım’dan ayrılan ve FARO adlı oluşuma ortak olan Yamaç Okur üstleniyor. Okur geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamasında "FARO macerası yakında başlıyor. Filmler ve dizilerle dolu dolu 7 yıl Ay Yapım, 8 yıl Bulut Film yolculuğundan sonra yapımcılığa ortaklarından birisi olduğum FARO bünyesinde devam edeceğim. Televizyon, dijital ve sinemada nitelikli özel işler üretmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer vermişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Annesine “boğulma” şakası yapan gencin hazin sonu! Kimse bu kadarını beklemiyordu

Tamer Karadağlı sinemanın kral ve kraliçesiyle kamera karşısına geçti

İLİŞKİLİ HABER

Tamer Karadağlı sinemanın kral ve kraliçesiyle kamera karşısına geçti

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0