Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'e aşk dolu doğum günü mesajı!

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, 30. yaşına girdi. Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül'ün doğum gününü sosyal medya hesabından romantik bir mesajla kutladı.

Kendisi gibi oyunculuk yapan Neslihan Atagül ile mutlu evliliği devam eden Kadir Doğulu, eşinin 30. yaş gününe özel yaptığı duygusal paylaşım sosyal medyada çok konuşuldu.  Atagül'ün fotoğrafını yayınlayan Doğulu, gönderisine "Her yeni yaşın bizi daha değerli ve güzel günlere götürüyor, hep böyleydi hep böyle olsun. İyi ki doğdun." ifadelerini notunu düştü.

Atagül de eşinin paylaşımına "Sevgilim..." sözleriyle karşılık verdi. 

UFUKTA BEBEK Mİ VAR?

Çocukları her fırsatta çok sevdiğini dile getiren Neslihan Atagül, geçtiğimiz haftalarda gazetecilerin "Çocuk özlemi çekiyor musunuz?" sorusuna "Bu işler nasip, kısmet işi... İşimiz, gücümüz var, onlar başlıyor. 'İstiyorum' derim, 'İstemiyorum' derim. Hiç böyle bir şeyleri şekillendirmeyi tercih etmiyorum açıkçası. Onun için her şeyi akışına bıraktım. Ben de yaşıyorum bu hayatı." yanıtını vermişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Acun Ilıcalı'nın Akın Akınözü planı çok ses getirecek! Yalnızca Türkiye'de değil...

Gökçe Bahadır'dan alkışlanacak davranış! Dondurma satan kadınlara destek

İLİŞKİLİ HABER

Gökçe Bahadır'dan alkışlanacak davranış! Dondurma satan kadınlara destek
Kenan Doğulu'nun minik hayranıyla keyifli halleri güldürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Doğulu'nun minik hayranıyla keyifli halleri güldürdü!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0