Mustafa Ceceli'den hayranlarını coşturan darbuka şov!

"Rastgele", "Maşallah" ve "Salıncak" gibi parçalarla hafızalara kazınan Mustafa Ceceli, önceki gün Kayseri'li hayranlarıyla bir araya geldi. Rekor katılımla gerçekleşen konserde hayranlarına müzikal bir şölen yaşatan Ceceli'nin darbuka şovu sosyal medyayı salladı.

Geçtiğimiz gün bir AVM tarafından düzenlenen yaz konserleri kapsamında sahne alan Mustafa Ceceli, en sevilen şarkılarını Kayseri ve çevre illerden gelen hayranları için seslendirdi. Hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan ünlü şarkıcı, konser esnasında dinleyenlerine jest yapmayı ihmal etmedi. 

Mustafa Ceceli

Mustafa Ceceli

Birden eline darbuka alarak muhteşem bir performansa imza atan Ceceli, hayranlarına coşku dolu anlar yaşattı. Yüzünde gülümsemesi eksik olmayan ünlü şarkıcının o anları sosyal medyaya damga vurdu.

Mustafa Ceceli darbuka performansı

Mustafa Ceceli darbuka performansı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gönül Dağı'nın yeni sezonunda büyük değişiklik! Setten bilgiler sızdırıldı

Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Kuruluş Osman setini ziyaret etti! 'Tarih dersi veriyorsunuz'

İLİŞKİLİ HABER

Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Kuruluş Osman setini ziyaret etti! 'Tarih dersi veriyorsunuz'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0