MasterChef Hamza Mercimek herkesi duygulandırdı! Böbreklerini kaybetmişti...

MasterChef Türkiye 2021'e damga vuran Hamza Mercimek'in böbreklerini kaybettiği ve haftada 3 gün diyalize bağlandığı öğrenilmişti. 'MasterChef All Star 2023' kadrosuna yeniden dahil olan Hamza Mercimek yaptığı konuşma ile herkesi ağlattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin 2021 sezonunda yer alan ve böbrek rahatsızlığı geçiren yarışmacı Hamza Mercimek, MasterChef All Star 2023' ile ekranlara tekrar döndü. Programın yeni bölümünde, sağlık sorununa değinen Mercimek, yaptığı konuşma ile herkesi ağlattı.

Hamza Mercimek

Hamza Mercimek

ZORLU SÜRECİNİ İLK KEZ ANLATTI

All Star kadrosunda yer alan Hamza Mercimek yaşadığı süreci şu sözlerle anlattı: "MasterChef'ten çıktığımda güzel işler yapmaya başladım. Birkaç proje vardı onları gerçekleştiriyorduk ama hastalığım ortaya çıktı. Hastanede bir ay yattıktan sonra böbreklerimi tamamen kaybettiğimi öğrendim. Asla geri dönüşü yoktu ve haftanın üç günü makinaya bağlanıyordum. Annem böbreğini vermek istedi bana. Sizlerle de birçok kez konuştuk. Sizlerden de Allah razı olsun, arkadaşlardan da. Hepiniz arayıp sordunuz. Annemin de birkaç sıkıntısı ve bana böbreğini veremeyeceği ortaya çıktı. Kardeşimden nakil oldum. Şu an çok çok iyiyim, bomba gibiyim. Doktorlarımdan da Allah razı olsun. Çok güzel ilgilendiler benimle. Buradan hepsine saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum. Çok zor bir süreç geçirdim ama ayaktayım. Çok şükür yanınızdayım, sizlerleyim. Mutfağa yeniden girmeye başladım. All Star'a çok fazla hazırlanma fırsatım olmadı ama bilgi birikimimle yaptıklarımı size sunacağım. Umarım beğenilir."

NE OLMUŞTU?

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, eski sezon yarışmacıları programa katıldı.  MasterChef'te geçen yıl yarışan Hamza Mercimek'in ise yarışmada yer almaması merak uyandırdı. Programa görüntülü olarak bağlanan Hamza, böbrek yetmezliğiyle mücadele ettiğini söyledi.

İKİ BÖBREĞİ İFLAS ETTİ

Hamza'nın durumu karşısında şaşkına uğrayan Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna, yarışmacıyla görüşmek istedi. Programa evinden görüntülü olarak bağlanan Hamza, böbreğindeki ağrı yüzünden hastaneye gittiği ve iki böbreği iflas ettiği için diyalize bağlanacağını öğrendiğini anlattı.

ANNESİ BÖBREĞİNİ VERECEK!

Annesinin kendisine böbreğini vereceğini söyleyen Hamza Mercimek, "Haftanın üç günü diyaliz tedavisi alıyorum. Tedavisi olan bir şey. Annem beni doğurdu, annem bana can verecek. Böbreğinin birini bana veriyor. Ameliyat hazırlıklarına başladık. İnşallah güzel olacak" dedi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Hamza Mercimek'i sözleri karşısında duygulanan şefler ve yarışmacılar gözyaşlarına hakim olamadı. Programın ardından Instagram hesabından diyalize bağlandığı anlarda çekilen bir fotoğrafını yayınlayan Mercimek, "Herkese mesajlarından dolayı çok teşekkür ederim. Ben iyiyim ve daha iyi olacağım" notunu ekledi.

Fransa'ya okumaya giden genç kızın açıklamaları gündem oldu: "Bir daha adımımı atmam"

İLİŞKİLİ HABER

Fransa'ya okumaya giden genç kızın açıklamaları gündem oldu: "Bir daha adımımı atmam"

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Cemaldemir 9 ay önce

Yemek Programmlari seyretmekden midem bulanmaya basliyor

Reisx 1 yıl önce

Koskoca Acun medya para ödülünü 50 bin olarak açıklamış. Hamza kardeşim artık o parayı nasıl bitirirsin bilemem. Keşke Acun Bey jetiyle yaptığı en kısa bir uçuşun sadece yakıt parasını ortaya koysaydı. yarım elma, gönül alma demişler. Yine de teşekkürler Acun medya

Toplam 1 beğeni

Misafir 1 yıl önce

Allah butün hastalara açil şifalar versin inşallah allah yar ve yardimcilari olsun

Toplam 1 beğeni