Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil hakkında şoke eden gerçek! Kurtlar Vadisi'nde...

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi'yle ilgili ortaya çıkan bir gerçek herkesi şaşkına uğrattı. Çukur dizisinin yıldız oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil'in 17 yıl önce Kurtlar Vadisi'nde rol aldığı ortaya çıktı.

İlk olarak 2003 yılında izleyenlerle buluşan ve yıllar içerisinde bir fenomene dönüşen "Kurtlar Vadisi" dizisi sürükleyici konusu ve yıldız oyuncu kadrosuyla hafızalarda yer ediniyor. Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Gürkan Uygun ve Oktay Kaynarca gibi ünlü isimleri ekrana getiren sevilen diziyle ilgili yıllar sonra şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. 

Bugüne dek kadrosunda barındırdığı isimlerle en çok ünlü çıkaran yapımlardan biri olarak karşımızı çıkan Kurtlar Vadisi'nde Çukur dizisinin yıldız oyuncusunun rol aldığı öğrenildi. 

Erkan Kolçak Köstendil

Erkan Kolçak Köstendil

"Çukur" dizisinde Vartolu performansıyla büyük beğeni toplayan Erkan Kolçak Köstendil'in dizinin ilk serisinin son sezonunda Memati Baş ile galeri sahnesinde oynadığı gözlerden kaçmadı. Yıllar sonra ortaya çıkan gerçek dizinin sıkı takipçilerini şoke etti. 

Erkan Kolçak Köstendil Çukur

Erkan Kolçak Köstendil Çukur

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alişan'ın kızı sosyal medyada ilgi odağı oldu!

İbrahim Tatlıses'in eski eşine ve oğluna öfkesi dinmiyor! 'Had bilmek çok önemli'

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in eski eşine ve oğluna öfkesi dinmiyor! 'Had bilmek çok önemli'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0