Arif Verimli'den herkesi şaşırtan Müge Anlı itirafı: Kıymeti yok benim için...

Prof. Dr. Arif Verimli, katıldığı bir YouTube programında Anlı hakkında "Samimi cevap vermek gerekirse kırgınım" dedi.

Prof. Dr. Arif Verimli, geçtiğimiz yıl Müge Anlı ile Tatlı Sert programına veda ederek herkesi şoka uğratmıştı. Verimli, "14 yıl emek verdiniz Müge Anlı'ya, biz çok üzüldük. Kırgın mısınız?" sorusuna verdiği yanıtla gündeme bomba gibi düştü. Verimli, "Samimi cevap vermek gerekirse kırgınım. Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili ahkam keserse ne yaparsınız? Ben buna bozuldum. Şevki Sözen Bey her gün alanıma giriyordu. Rica ettik, tartıştık, şunu yaptık, bunu yaptık, hiç dinlemedi arkadaşımız." dedi.

"İKİSİNİN DE KIYMETİ YOK BENİM İÇİN"

"Daha çok kırgın olduğunuz kişi Müge Anlı mı Şevki Sözen mi? sorusuna da "Valla ikisinin de kıymeti yok benim için." ifadelerini kullandı.

Programdan sonra Müge Anlı ile konuşmadığını da belirten Verimli, düğüne davet edilmediğini söyleyip mutluluklar diledi. Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, ayrılıkla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"2008 yılından bu yana danışmanlığını yaptığım Müge Anlı ile Tatlı Sert programından kendi isteğimle ayrıldım. Öncelikle Müge Anlı ve Rahmi Özkan'a, her zaman saygı ve sevgi gördüğüm bütün ATV emekçilerine ve başta Taner Ercan olmak üzere Mavi Klaket Yapım'a çok teşekkür ederim. Deontoloji ve Tıbbi sınırlarımı bilmek benim yaşam tarzımdır, aşılamaz çizgimdir, meslek ilkemdir. Bunun için yüksek hassasiyet gösterme çabası beni yoruyor ve nihayetinde sağlığımdan olmak istemiyorum. Kimseye kırgın değilim, herkese gönülden başarılar diliyorum... Saygılarımla..."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Müge Anlı programının yayın tarihi belli oldu! Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlıyor?

Uğur Güneş'ten sürpriz proje! Bir Zamanlar Çukurova yıldızı geri dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Uğur Güneş'ten sürpriz proje! Bir Zamanlar Çukurova yıldızı geri dönüyor
Emine Ün'ün duygulandıran anne özlemi! "Yüreğimi sızlatan gün"

İLİŞKİLİ HABER

Emine Ün'ün duygulandıran anne özlemi! "Yüreğimi sızlatan gün"
Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü Kusursuz Kiracı dizisi için bir arada!

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü Kusursuz Kiracı dizisi için bir arada!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Vatandas 1 yıl önce

Benim icin ise bu tip programlarinda hic bir degeri ve anlami yok. Devletimin asayisi ve Polisi Jandarmasi her seyi yapacak kalitededir . Buna benzer ne kadar program varsa yayindan kaldirilmasini talep ediyorum