Haluk Levent konserde kaybolan teyze için şarkı yazdı!

34.'üncüsü düzenlenen Taşköprü Sarımsak Festivali'nin kapanış gecesinde Elif Buse Doğan ve ardından Haluk Levent performanslarını sergiledi. Başarılı şarkıcılar unutulmaz bir geceye imza atarken, Haluk Levent konser esnasında bir teyzenin kaybolması üzerine şarkı besteleyerek gönülleri fethetti.

34.'üncüsü düzenlenen Taşköprü Sarımsak Festivali'nde ilk olarak Elif Buse Doğan sahne aldıktan sonra Haluk Levent yer alarak en güzel şarkılarını söyledi. Anadolu Rock Sanatçısı Haluk Levent , festivalden önce muhabirlerin sorularını yanıtladı. 

haluk levent konser

haluk levent konser

"ÇOK HEYECANLANDIM"

Basın mensubuna karşı konuşan Levent "Kastamonu benim içi ayrı bir yerdir Üniversite'yi burada okudum. Konser için geldim arkadaşlarımı ahbaplarımı gördüm o yüzden çok heyecanlandım" ifadelerini kullandı. Konser alanının doluluğunu görünce mutlu olduğunu belirten Levent, seyircileri tarafından ayakta alkışlandı.

haluk levent konser

haluk levent konser

DOWN SENDROMLU KIZLA DANS ETTİ

Şarkı aralarında sık sık seyircisiyle sohbet eden Haluk Levent, bir ara seyircinin arasına dalarak konserine izleyicilerle devam etti. Bu sırada down sendromlu bir kızla dans ederek Anlasana şarkısını seslendirdi.

haluk levent

haluk levent

MELEHAT TEYZEYE ŞARKI

Konserin ortalarında 60 yaşında bir teyzenin kaybolduğu anonsunu şaşırarak yapan Haluk Levent, "Şuan Taşköprü'de bir ilk yaşanıyor. 60 yaşında teyze kaybolur mu? Çocuklar kaybolur genelde. Adı Melehat'mış. Melehat Teyze Nerdesin?" diyerek seyirciye "Hadi bunu şarkı yapalım" dedi. Sonrasında ise şarkı yazıp besteleyerek şu sözleri kullandı;

Bir tatlı rüzgar eser Taşköprü'de

Karşımda dönmedolap, çocukluğum nerede

Bir teyzemiz kaybolmuş adı Melahat

Neredesin teyzem nerede 

haluk levent

haluk levent

TEYZE ORTAYA ÇIKTI!

Bir süre sonra Melehat Teyze'yi sahneye davet eden Levent, sohbet esnasında teyzeye mikrofonu uzattı. Melehat Teyze "Ben orada oturuyordum. Beni görmemiş çocuklarım biraz panik yaparak anons ettirmişler. Kusura bakma oğlum" diyerek Haluk Levent'e sarıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fahriye Evcen'den ikiz bebek müjdesi! Fahriye Evcen'in karnı belli oldu!

Mehmet Ali Erbil ters köşe yaptı! Yeni projesinde oynayacağı rol...

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil ters köşe yaptı! Yeni projesinde oynayacağı rol...

BİR YORUM YAPIN 0