Gülben Ergen sahnede kendi şarkısının sözlerini unuttu!

Geçtiğimiz akşam Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde sahne alan şarkıcı Gülben Ergen, konser sonrası yaptığı paylaşımla kendi şarkısının sözlerini unuttuğu belirtti. Ünlü şarkıcı başına gelen talihsizlikleri tek tek anlattı.

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da önceki akşam sahnede Gülben Ergen ve şarkıları yer aldı.

gülben ergen konser

gülben ergen konser

İZLEYİCİNİN GÖNLÜNÜ FETHETTİ!

Gülben Ergen özenle hazırlandığı sahnesinde performansıyla kendini kanıtladı. Bir taraftan dinleyicileriyle birlikte şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı, izleyicilerin yanın inerek onların da eşlik etmesine olanak sağladı. Bir taraftan fotoğraf çekilmek isteyenleri de kırmayan ünlü şarkıcı, mütevazı ve samimi halleri izleyiciler tarafından beğenildi. Sosyal medya hesabından o kadar heyecanla girdiği konserinde başına gelen talihsizlikleri tek tek sıraladı.

gülben ergen konser

gülben ergen konser

"NE NAZARMIŞ ARKADAŞ!"

Şarkı söylediği esnada şarkının sözlerini unuttuğunu ifade eden Gülben "ne nazarmış arkadaş" ifadelerini kullandı. Instagram hesabından başına gelen talihsizlikleri sıralayan Gülben "Şarkının sözlerini unutmamdan tut… Kulaklığımın pilinin bitmesinden… Kordonun dolanmasından, habire ayağımın takılmasından, kulağımdan fırlayan küpeden, alnımda pörtleyen sivilceye kadar…Ne nazarmış arkadaş...Yine yendik, yine çok eğlendik. Teşekkürler Kuruçeşme Arena..." açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gülşen'in çirkin sözlerle İmam Hatiplileri hedef aldığı görüntüler!

Oktay Kaynarca yargı dağıttı! 'Görünen gerçek değil dayatmaları yaşıyorlar'

İLİŞKİLİ HABER

Oktay Kaynarca yargı dağıttı! 'Görünen gerçek değil dayatmaları yaşıyorlar'

BİR YORUM YAPIN 0