İbrahim Tatlıses'ten zehir zemberek sözler: "Hakkımı helal etmiyorum"

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses Bodrum'da geçirdiği kaza sonrası apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Ayak tarak kemiklerinde kırıklar bulunan Tatlıses uzun süre tedavi altına alınmıştı. Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, kazanın ardından kendisini aramayan dostlarına sitem etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bodrum'da seyir halindeyken kayganlaşan yolda trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses ölümden dönmüştü. Hemen hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Tatlıses ölümden dönmüştü. 

Geçirdiği büyük trafik kazasıyla bütün sevenlerini korkutan usta sanatçı İbrahim Tatlıses "Magazin D" programına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İbrahim tatlıses kazadan sonra sitem etti

İbrahim tatlıses kazadan sonra sitem etti

"CENABI HAKKA KURBAN OLAYIM, MELEKLERİNİ GÖNDERDİ"

Böylesi bir kazadan sağ kurtulmanın ancak Allah'ın yardımı ile mümkün olacağını önce kazadan sonra da yangından kurtulduklarını belirten İbrahim Tatlıses, "Bugün başımızdan bir kaza geçti. Cenabı Hakka kurban olayım, meleklerini gönderdi. Arabamız dereye yuvarlanıyordu. Yarın gideceğim oraya, bir kaya bizim aracı tuttu ama yarın gideceğim oraya orada kaya yok bence. Bizi tutan bir şey olmasaydı debelene debelene dereye gidiyorduk. Bir tane kaya bizi tutuyor. İdo önümüzde idi. Kahvaltıya gidiyorduk. O araba da kaymış. Biz görüyoruz da ne olduğunu bilmiyoruz. Freni patlamış falan dediler. Sonradan öğrendik ki yağmur çiseliyordu. İdo, kamyonun bize çarptığını görünce arabadan inip sağa çekiyor. Yasemin ile birlikte bütün gelip geçen araçlara 'Yangın söndürücü tüp var mı' diye soruyor. Allah için biriniz durun be. En son biri sağ olsun duruyor. İdo tüpü alıyor, Uğur kardeşim sağ olsun şoförümüz, önde de 3 kişi oturuyor. Kafa kafaya girince 'Eyvah 3’ü de gitti' dedim. Allah korusun. Ama Allah işte, Allah bitti demeden bitmiyor. Ben arabanın içindeyim, kül olup gideceğiz. Bir tane arkadaş sağ olsun veriyor yangın söndürme tüpünü söndürüyorlar ateşi. Ben diyorum ki ‘Ne oldu’ diyorlar ki ‘Bize çarpan kamyonet yanıyor’. Halbuki biz yanıyoruz. Sonra videolarda falan seyrettim, kafayı yedim. Ya Rabbim Allah ne kadar büyüksün, senin büyüklüğüne inanmayan kafirdir" ifadelerini kullanmıştı.

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Kaza sonrası kendisini aramayan dostlarına sitem eden sanatçı, "Hakkımı helal etmiyorum, herkes kendini bilir. Ben öldükten sonra mı gelecekler ziyaretime? Dünya aradı. İran'dan Irak'tan bile geldiler. Bir telefon kadar yakınsın, aramıyorsun" dedi.

kaza geçiren ibrahim tatlıses tekerlekli sandalyeyle konser verdi

kaza geçiren ibrahim tatlıses tekerlekli sandalyeyle konser verdi

SÜPERİN SÜPERİYİM

Kazada ayak tarak kemikleri kırılan Tatlıses sağlık durumu hakkında bilgi verdi: "Lavaboya gidemiyordum, elimi yüzümü yıkamıyordum şimdi yürüyorum. Süperin süperiyim. Ayaklarım iyileşti, yere basmaya başladım."

KONSERİNİ İPTAL ETMEDİ!

Ayak tarak kemiklerinde kırıklar bulunduğu açıklanan usta sanatçı konseri iptal etmedi ve tekerlekli sandalyeyle çıkıp konser verdi. Ortakent'te sevenleriyle buluşan Tatlıses, kaza anının anlattı. Sahnede zaman zaman duygusal anlar da yaşayan Tatlıses, oturduğu yerden verdiği konserinde, izleyiciye karşı ayaklarını uzatmak zorunda kaldığından dolayı hayranlarından özür diledi. Konser sırasında doktorunun gözünü İbrahim Tatlıses'ten ayırmaması dikkat çekti.

KAMYONET SÜRÜCÜSÜNÜN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!

İbrahim Tatlıses'in bulunduğu minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada kamyonet sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı. Kamyonetin sürücüsü Gültekin Gülsoy, ifadesinde kaygan yolda aracın hakimiyetini kaybettiğini, kazanın şokunu yaşadığını ifade etti. Gülsoy'un kanında 0.10 promil alkol tespit edildiği belirtildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ!

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde aracı ile seyir halinde iken trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses yaralandı.

İbrahim TatlısesİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses'in kaza geçirdiği olay yerinden ilk fotoğraflar

ARAÇ İÇİNDE SIKIŞTI!

Araçta sıkıştığı öğrenilen Tatlıses'i kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. İbrahim Tatlıses'in yanında kızının da olduğu öğrenildi.

İbrahim Tatlıses Bodrum

İbrahim Tatlıses Bodrum

İBRAHİM TATLISES'İN SAĞLIK DURUMU

Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses'in bilincinin açık ve konuşabildiği öğrenilirken, Tatlıses'in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi.

İbrahim Tatlıses Bodrum

İbrahim Tatlıses Bodrum

Öte yandan, ekiplerin çalışmasının ardından Tatlıses'in sıkıştığı araçtan çıkarıldığı öğrenildi.

KAZA GEÇİREN İBRAHİM TATLISES'İN İLK GÖRÜNTÜSÜ VE AÇIKLAMASI!

İbrahim Tatlıses sağlık durumu merak edilince hemen hastaneden paylaşım yaptı. Tatlıses "Herkesten Allah razı olsun. Akşam Günay'da görüşmek üzere" dedi.

Yapımcı Polat Yağcı da Tatlıses'in "Ağrı Dağı Eteğinde" türküsünü söylediği bu videosunu paylaşarak "Allah’a çok şükür… İbrahim Tatlıses, sevenlerinin duası ve sevgisiyle her zaman olduğu gibi şu anda gayet iyi. Arayan, soran, merak eden herkesten Allah razı olsun" notunu düştü.

OĞLU İDO KAZAYI CANLI CANLI GÖRDÜ!

Tatlıses'in minibüste yanında kızı ile birlikte 4 kişinin olduğu öğrenildi. İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo ise kazanın tanığı oldu. İdo öndeki araçta olduğundan kazada yaralanmadı. Şoka giren İdo babasının kurtarılmasını izledi.

MasterChef Demet! Demet Akalın'ın barbunya ayıkladığı anlar olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Demet! Demet Akalın'ın barbunya ayıkladığı anlar olay oldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 12

Cahil birisi 1 yıl önce

Sağlamken her tür pisliği yaptın, ne haddini bildin ne kendini. Şimdi kimseden vefa bekleme

Harun 1 yıl önce

bu da yaşlandıkça iyice çekilmez biri oldu tamamen tırlattı iyiki üç kuruş parası var

Gerçek 1 yıl önce

Ey süper sende ölecen

lüzumsuz 1 yıl önce

Ne yapmış, yine televizyonda dansöz mü oynatmış? Böyle adamlara itibar vermeyin.

abdullah ünal 1 yıl önce

nasıl dündemde dururum diye yırtınma artık sıktın be ibo

Yorumların Tümünü Okuyun