Gülşen'in skandal sözlerine Uğur Işılak'tan tepki!

Gülşen'in sahnede "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" şeklindeki sözlerine sanat camiasından tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak ünlü sanatçı Uğur Işılak sözde şarkıcı Gülşen'e sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Çıktığı her konserinde uygun olmayan aşırı dekolte kıyafetleri ve LGBT'lilere açtığı bayrakla verdiği destekle son dönemde tepkiler odağında olan şarkıcı Gülşen son olarak İmam Hatip ve İmam Hatip'te okuyanlara yönelik skandal sözlere imza attı.

UĞUR IŞILAK'TAN TEPKİ!

Ünlü şarkıcı Uğur Işılak Twitter hesabından Gülşen'in sözlerine tepki gösterdi.

Işılak, "Son dönemde milletin damarına basmayı, asırlık değerleriyle dalga geçmeyi marifet sanan aşağılık bir zümre türedi. 

Ve ne acıdır ki, hiçbir aidiyeti ve kabiliyeti olmayan bu insan görünümlü sürüyü maalesef yine bu toplum var etti. 

Neye kızacağını bilmiyor insan!"

Sanat camiasından birçok ismin kınadığı Gülşen'e İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözlerinden dolayı TCK 216. Madde kapsamında resen Soruşturma başlatıldı.

Gülşen'in sözlerine sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. 

Savcılıkça yapılan açıklamada, Gülşen'in kolluk görevlilerince mevcutlu olarak hazır edilmesi talimatı verildiği belirtildi.

İFADE VERECEK

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca şarkıcı Gülşen’in sahnede İmam Hatip Liselilere yönelik söyledi sözlerinden dolayı resen soruşturma nedeniyle Gülşen'in Çağlayan Adliyesine gelerek ifade vereceği öğrenildi.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

osmanlı 1 yıl önce

kendimize kızacağız eşşeğe altın semer vursanda eşşek değişen bir şey yok hatamı hata şu bu ortalık mallarının iddia ettiği gibi diktatör olmamak biraz nefes darlığı iyidir

Edep yahu 1 yıl önce

Bunlara sanatçı diyen edebini gözden geçirsin, bunlar sahtekar.

Ali 1 yıl önce

Ağzına sağlık konuyu güzel özetlemişsin.

alonegreywolf 1 yıl önce

İfade vermek yeter mi? Konuştukları bir büyük suç.

Osman Aciyürek 1 yıl önce

aynen öyle maalesef