İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlıses kazadan sonra yine birbirine girdi! Babasına rest çekti

Bodrum Yalıkavak'ta geçirdiği kazayla gündeme gelen İbrahim Tatlıses'in yanına ilk koşan kişi davalık olduğu oğlu Ahmet Tatlıses olmuştu. Kaza sonrası barıştıkları iddia edilen ikiliden Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses için "Artist, geldi, numarasını yaptı gitti" dedi. Babasının sözlerine sessiz kalmayan Ahmet Tatlıses ise son paylaşımında "Artistlik nedir bilmem, malum benim mesleğim değil" diyerek tepki gösterdi.

Önceki günlerde Bodrum'da kaza yapan İbrahim Tatlıses araçta sıkıştığı sırada olay yerine ilk giden kişi küs ve davalık olduğu oğlu Ahmet Tatlıses olmuştu. Babasını kaybetme korkusu gözlerine yansıyan Ahmet Tatlıses'in bu hamlesinin ardından baba oğulun barışacağı konuşuluyordu. Ancak İbrahim Tatlıses, oğlunun bu hareketini "Barış marış olmadı. Kimseyle barışmadım. Artist; artist… Geldi, numarasını yaptı gitti" şeklinde yorumlamıştı. 

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

"ARTİSTLİK NEDİR BİLMEM MALUM BENİM MESLEĞİM DEĞİL"

Babasının sözlerinin ardından kayıtsız kalmayan Ahmet Tatlıses, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. "Son yaşanılan süreçte yine şaşkınlıkla izlediğim, okuduğum; ısrarla yapılan açıklamalar gündemden düşmüyor" diye sözlerine başlayan Tatlıses şöyle konuştu:

"Artistlik nedir bilmem, malum benim mesleğim değil… Yılların verdiği yaşanmışlıkla yüreğim nasır tuttu zaten çünkü artık biliyorum ayarsız terazide yürek tartılmaz… Verdiğiniz destek ve yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz sağ duyulu mesajlarınız, kalpten yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla"

 Ahmet Tatlıses sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu

Ahmet Tatlıses sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu

Ahmet Tatlıses'in paylaşımına ilk yorum da Seda Sayan'dan geldi. Tatlıses'i destekleyen Sayan, "Kardeşim" şeklinde yorum yaptı.

DAHA ÖNCE NE OLDU?

Yaz sezonunda dinlenmek için bir süredir Bodrum'da vakit geçiren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, ölümden döndü. Sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde seyir halindeyken bir kamyon ile çarpışan usta sanatçının aracı yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada ağır bir şekilde yaralanan Tatlıses, vatandaşların yardımı ve olay yerine gelen ekipler sayesinde kurtarıldı.

İbrahim Tatlıses ölümden döndü

İbrahim Tatlıses ölümden döndü

Vinç yardımıyla hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcının durumu hayranlarını endişelendirirken ailesi de apar topar soluğu olay yerinde aldı. Öte yandan babasıyla mahkemelik olan Ahmet Tatlıses'in büyük bir panikle babasının yanına koşması evlat ve baba arasındaki derin bağı gözler önüne serdi. Kurtarma çalışmalarında canını dişine takan Ahmet Tatlıses'in yaşanan tüm olaylara rağmen babasına olan sevgisi herkesi duygulandırdı. 

İbrahim Tatlıses geçirdiği kazadan sonra tekerlekli sandalye ile konser verdi!İLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses geçirdiği kazadan sonra tekerlekli sandalye ile konser verdi!

Ahmet Tatlıses

Ahmet Tatlıses

İLK KEZ KONUŞTU!

Babasına olan öfkesini geride bırakan Ahmet Tatlıses, hastane çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. "Beni Polat Yağcı aramıştı. Olay yerine gittik. Bayağı kötüydü" diye sözlerine başlayan Tatlıses, "Beni ilk Polat aradı. Ne olduğunu bilmeden gittim. Bu bir kazadır, sonuçta gidilecektir. Tehlikeli de olsa aracın içine kadar girdim, doğrudur. Sıkıntı yok... İnsan burası kalptir, bir şekilde girersin... Saygılar... Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah kendisine..." şeklinde konuştu. Babasını kaybetme korkusuyla sarsılan Ahmet Tatlıses'in davadan vazgeçip vazgeçmeyeceği ise merak konusu haline geldi.

Ahmet Tatlıses

Ahmet Tatlıses

İBRAHİM TATLISES OĞLU AHMET TATLISES'İ YERDEN YERE VURDU!

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde trafik kazası yapan İbrahim Tatlıses, sevenlerine korku dolu anlar yaşatmıştı. Olay yerine gelen ekipler ve vatandaşlar yardımıyla sıkıştığı araçtan kurtarılan Tatlıses'in kaza haberini alan oğlu Ahmet Tatlıses küslüğü unutup olay yerine koşmuştu.

Ahmet Tatlıses

Ahmet Tatlıses

Birbirlerini ağır suçlamalarla itham eden ve davalık olan ikilinin bu olay sonrası barıştığı iddia edildi. Kendisi için büyük çaba harcayan oğlu Ahmet Tatlıses hakkında ilk kez konuşan İbrahim Tatlıses, olay olacak açıklamalara imza attı. 

GELDİ NUMARASINI YAPTI GİTTİ!

İzmir’de Kızılay vasıtasıyla kurban kestiren ve kapı kapı kurban eti dağıttıran usta sanatçı Bilal Özcan'a oğluyla arasındaki durumu şöyle özetledi:

Bilal Özcan: Oğlunuz Ahmet, kazadan sonra hastane odasında elinizi öptü mü?
İbrahim Tatlıses: Ben elimi öptürmem kimseye.
Bilal Özcan: Peki, Ahmet’le barış oldu mu?
İbrahim Tatlıses: Barış marış olmadı. Kimseyle barışmadım.
Bilal Özcan: Ya yapmayın, bu olay vesile olsaydı barışa…
İbrahim Tatlıses burada sinirlendi ve sesini yükselterek cevap verdi…
İbrahim Tatlıses: Gece neredeydi peki? Niye gelmedi programa. Ertesi gün kahvaltıda hep beraberdik; kahvaltıda neredeydi?
Bilal Özcan Barış olsa iyi olurdu.
İbrahim Tatlıses Hâlâ barış diyor… Artist; artist… Geldi, numarasını yaptı gitti.

İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlıses arasındaki yaşanan olayları öğrenmek için haberimizi okuyabilirsiniz;

İbrahim TatlısesİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses'in eski eşine ve oğluna öfkesi dinmiyor! 'Had bilmek çok önemli'

KONUYA İLİŞKİN VİDEO:

İki kardeşin piyano ile söylediği şarkı yürekleri ısıttı!

İlham Gencer 100 yaşına girdi! Sürpriz doğum günü partisine Ajda Pekkan damga vurdu

İLİŞKİLİ HABER

İlham Gencer 100 yaşına girdi! Sürpriz doğum günü partisine Ajda Pekkan damga vurdu
Alessandra Ambrosio'nun Türk bayraklı pozları sosyal medyaya damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Alessandra Ambrosio'nun Türk bayraklı pozları sosyal medyaya damga vurdu!
Chris Rock yeniden Oscar sunuculuğu için çağrıldığını söyledi!

İLİŞKİLİ HABER

Chris Rock yeniden Oscar sunuculuğu için çağrıldığını söyledi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 18

a.d 1 yıl önce

Sen başörtülü tesettürlü hanımına görünüşüyle ilgili olarak hakaret et ondan sonra falan filan de. Allah (C.C.) seni uyardı.Bir dahaki sefere korkarım bu kadar ucuz atlatamazsın...... Hala olan bitene kafan basmıyor. Sana vakti zamanında inşaat amelesi diyenlerin dinsiz sosyetenin yanındasın....

Hszne 1 yıl önce

Medyaya konuşmayın birbirinize kindar olsaniz bile icinizde tutun yakışmıyor size kardesim urfalı insan nezihtir sakindir örf adet bilen insanlardir. Tatlısesi seviyoruz, oğlunu da bilmeyiz etmeyiz. Medya evinizi yıkar. Kışkırtıyor sizleri. Yanlıs yapilmissa yapilmis helallesin gitsin kardas

TÜRKİYE SEVDALISI 1 yıl önce

Babaynan oğul arasına girilmez. ne de olsa babadır baba. babanın gücü yeter. ibrahim ağanın canı fazlasıysan yanmış belli. ibrahim ağa gel sen bi babalık yap şu çoçuğunuda affet bitsin bu kırgınlık nede olsa oda bir yavrı . o da bi can senin bi ganın. evladın. et tırnaktan ayrılmaz ibrahim ağa. yapma etme goyma şu çoçukları mahzun. sanada af etmek yakışır bundan böyle vazgeç vazgeç ibrahim ağa. affetmek büyüklüktür. sanada o yakışır

artist 1 yıl önce

senden ala artist var

Toplam 1 beğeni

aliyar 1 yıl önce

bu adamin da BAŞINA gelmeyen kalmadi ya.

Yorumların Tümünü Okuyun