İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan kaza açıklaması: "Ömrümden ömür gitti!"

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses geçtiğimiz gün Bodrum Yalıkavak'ta büyük bir trafik kazası geçirdi. Araçta sıkışan Tatlıses sağ salim kurtarıldı. Kazaya ilişkin açıklama yapan eski eşi Ayşegül Yıldız, çok korktuğunu dile getirdi.

Geçtiğimiz gün İbrahim Tatlıses'in yaptığı kazayla bütün Türkiye merakla bekleyiş içerisinde girdi. Tüm sevenlerini korkutmasıyla birlikte kötü bir trafik kazasından sağ salim çıkan ünlü şarkıcının sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Konu ile ilgili açıklama yapan Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız, yaşadığı korkuyu anlattı.

ibrahim tatlıses ve kızı ada

ibrahim tatlıses ve kızı ada

"ŞÜKÜR KIZIM ARABADA DEĞİLMİŞ"

Tatlıses'in bilincinin açık olduğunu ve sağlık durumunda herhangi bir riskin bulunmadığını belirten Yıldız "İbrahim Bey’le az önce telefonla konuştum, çok şükür iyi. Araçta sıkıştığı yerden çıkarttılar." açıklamasında bulundu. O sıralarda sürekli telefonla bilgi aldığını belirten Yıldız "Kızım Elif Ada’yı Bodrum’da teyzesini bırakıp, İstanbul’a dönmüştüm. Bu kaza haberini duyunca ömrümden ömür gitti. Çok şükür kızım da arabada değilmiş." açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Samsun'da konser veren Edis'ten aşk yorumu!

Sylvester Stallone köpeği yüzünden boşanma kararı aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Sylvester Stallone köpeği yüzünden boşanma kararı aldı!

BİR YORUM YAPIN 0