Şarkıcı Sıla'ya babasından sürpriz! Ne yapacağını bilemedi

Ünlü şarkıcı Sıla koronavirüs nedeniyle konserlerini ertelemişti. İyileştikten sonra yeniden konser vermeye başlayan Sıla'ya prova esnasında babası ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan şarkıcı Sıla konserlere bir süre ara vermişti. Sıla; Bodrum, Çeşme, Marmaris, Altınoluk gibi yerlerde verdiği açık hava konserlerinin ardından planlanan Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserlerini iki hafta önce yakalandığı koronavirüs nedeniyle ekim ayına ertelemek zorunda kalmıştı.

Tekrar sahnelere dönen Sıla'ya, Didim’de babası Şükrü Gençoğlu sürpriz yaptı.

"AKŞAM FIRTINA VAR"

Konser öncesindeki ses provasına katılan babası ile çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı, "Babam da sürpriz yapıp, soundcheck’i bastığına göre bu akşam fırtına gibi geçecek." mesajını yazdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kaza geçiren İbrahim Tatlıses'in ilk görüntüsü ve açıklaması!

Sylvester Stallone köpeği yüzünden boşanma kararı aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Sylvester Stallone köpeği yüzünden boşanma kararı aldı!
Mine Tugay'ı kızdıran yorum! Açtı ağzını yumdu gözünü!

İLİŞKİLİ HABER

Mine Tugay'ı kızdıran yorum! Açtı ağzını yumdu gözünü!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Asım 1 yıl önce

Hani açtı bu geziciler