Britney Spears kariyerindeki 6 yıllık sessizliğini Elton John ile bozdu!

Son albümünü 2016 yılında piyasaya süren dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, yeni single çalışması "Hold Me Closer" için Elton John ile bir araya geldi. Ünlü yıldızın son dönemde yaşadığı zorluklarla ilgili konuşan Elton John ise Spears'ı yere göğe sığdıramadı.

13 boyunca babası Jamie Spears'ın vasiliği altında yaşamını sürdüren dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears, maddi ve manevi açıdan çöküş yaşadığı esaret dolu sürecini geçtiğimiz aylarda mahkeme kararıyla sonlandırmıştı. Babasının vasiliğinden kurtularak özgür yaşamına adım atan Spears, ilk olarak nişanlısı Sam Asghari ile nikah masasına oturdu. Ardından hayranlarıyla daha sık iletişim kurmaya başlayan Spears, müzik kariyerindeki sessizliğini de bozmaya karar verdi.

Britney Spears

Britney Spears

6 yıldır müzikten uzak kalan Spears, efsanevi sanatçı Elton John ile yaptığı düetini geçtiğimiz günlerde hayranlarının beğenisine sundu. "Hold Me Closer" adlı parçayı sevenleriyle buluşturan Spears'ın başarısını takdir eden Elton John ise şarkıcıdan övgü dolu sözlerle bahsetti. Ünlü yıldızın stüdyoda harika işler çıkardığını söyleyen John "Herkes o artık şarkı söyleyemez dedi ama ben onun inanılmaz olduğunu düşünüyorum. Ve şarkı söylemeye başladığında çok heyecanlandım" şeklinde konuştu.

Britney Spears ve Elton John

Britney Spears ve Elton John

Spears'ın yaşadığı zorluklara değinen John "Britney çok kırgındı" derken kendisinin de bir dönem benzer deneyimler yaşadığını anlattı. 

Elton John

Elton John

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kaza geçiren İbrahim Tatlıses'in ilk görüntüsü ve açıklaması! 

Berdan Mardini yeni imajı sosyal medyayı salladı! Resmen Özcan Deniz'in ikizi...

İLİŞKİLİ HABER

Berdan Mardini yeni imajı sosyal medyayı salladı! Resmen Özcan Deniz'in ikizi...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0