Ebru Yaşar meslektaşı İbrahim Tatlıses'e seslendi: "Seni kurşun öldürmemiş kaza vız gelir"

Bodrum'da trafik kazası geçiren şarkıcı İbrahim Tatlıses, apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Şarkıcı Ebru Yaşar ve meslektaşı Demet Akalın, ünlü türkücünün sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Geçtiğimiz gün Bodrum'da trafik kazası geçiren sanatçı İbrahim Tatlıses, içinde bulunduğu minibüsün kamyonetle çarpışması sonucu uçuruma düşerek, vinçle kurtarıldı.  Yakınları kaldırıldığı hastaneyi ziyaret ederken gelen isimlerden Ebru Yaşar ve Demet Akalın, meslektaşlarını yalnız bırakmadı. 

ebru yaşar

ebru yaşar

"VIZ GELİR TIRIS GİDER"

Tatlıses'i hastanede ziyaret ettiğini belirten Ebru Yaşar, ayaklarının kırık olduğunu belirtti. Yaşar "Şaşkınlığı var ama 'Seni bir kurşun öldürmemiş, araba kazası vız gelir tırıs gider' dedim. Akşama sahne alacak, ayağında kırık var. Her şey yolunda, çocukları iyi. Şu anda da 'Sahne alacağım' diyor. Kazadan dolayı bayağı korkmuş. Çok ciddi bir kaza, arkada uzanıyormuş, arabanın içerisinde üç kez yuvarlanmış. Ayağı kırılmış ama bilincini kaybetmemiş" açıklamasında bulundu.

İbrahim TatlısesİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses'in yanına ilk koşan davalık olduğu Ahmet Tatlıses oldu! İlk açıklama geldi

demet akalın

demet akalın

EVLATLARI YANINDA

Sonrasında Demet Akalın ve eşi Okan Kurt da kazada yaralanan Tatlıses'i ziyarete geldi. Akalın "Kendisiyle görüştüm. Sağlık durumu iyi. Akşama çıkar herhalde. Evlatları yanında" açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İbrahim Tatlıses kaza sonrası sargıyla konser verdi

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan Fergus Hennessy ile evleniyor!

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan Fergus Hennessy ile evleniyor!

BİR YORUM YAPIN 0