Kibariye'den üzen haber! Annesi Makbule Tokmak hayatını kaybetti

Şarkıcı Kibariye'nin annesi Makbule Tokmak'ın vefat haberiyle yıkıldı. Tokmak geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü şarkıcı Kibariye'den üzen haber geldi. 61 yaşındaki annesi Makbule Tokmak vefat etti. Kibariye'nin annesi Makbule Tokmak, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Aldığı acı haberle yıkılan Kibariye cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çekti.

Kibariye

Kibariye

O SÖZLERLE AKILLARA KAZINMIŞTI

Kibariye'nin annesi Makbule Tokmak, kızının 20 yıl evli kaldığı ve 1999 yılında yollarını ayırdığı Tünay Ürek'e tepki gösterdiği videoyla uzun süre konuşulmuştu. 

"Şofeer şofer" sözleriyle hafızalara kazınan Makbule Tokmak, "Kızımı kandırıyor, kızımın parasıyla hava atıyor. Bu adam şoför parçasıdır. Benim kızımı aldı, paraları görüp havaya girdi. Şoför Tünay şimdi bey oldu." demişti.

Mehmet Ali Erbil'in torunu ile eğlenceli anları! Sosyal medyaya damga vurdu

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil'in torunu ile eğlenceli anları! Sosyal medyaya damga vurdu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

selim ileri 1 yıl önce

Allah rahmet etsin. özü sözü bir bir kadındı. kimseden korkusu olmadığından sözü gediğine koymaktan çekinmezdi.