İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak babalarının hatırına barıştı! İbrahim Tatlıses duygulandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasıyla ölümden dönen usta sanatçı İbrahim Tatlıses, tedavisinin ardından Yalıkavak'ta sahne aldı. Tekerlekli sandalyeye oturarak hayranlarına müzikal bir şölen yaşatan Tatlıses'e çocukları İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak da sahnede eşlik etti. Bir süredir küs olan kardeşlerin babaları hatırına barışması Tatlıses'i duygulandırdı.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde Muğla'nın Bodrum ilçesinde yer alan Yalıkavak yolu üzerindeyken büyük bir kaza atlattı. Aracı ile seyir halindeyken bir kamyonetle çarpışan Tatlıses'in içerisinde bulunduğu minibüs şarampole yuvarlandı. Uzun süren çalışmalar sonucu içinde sıkıştığı araçtan kurtarılan Tatlıses, başta ailesi olmak üzere sevenlerine korku dolu anlar yaşattı. 

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

Bu kötü olayla beraber davalık olduğu oğlu Ahmet Tatlıses ile arasındaki buzları eriten ünlü sanatçı, hastanede tedavisi tamamlanır tamamlanmaz soluğu sahnelerde aldı. Ayakları alçılı ve tekerlekli sandalye üzerinde konser veren ünlü şarkıcıyı bir an olsun yalnız bırakmayan kızı Dilan Çıtak ve İdo Tatlıses de konser alanına geldi. Babalarıyla aynı sahneyi paylaşan küs kardeşler, yaşanan korkunç olayla beraber barıştı. 

İbrahim Tatlıses çocukları Dilan Çıtak ve İdo Tatlıses ile aynı sahneyi paylaştı

İbrahim Tatlıses çocukları Dilan Çıtak ve İdo Tatlıses ile aynı sahneyi paylaştı

Kardeşi İdo Tatlıses'in düğününe dahi katılmayan Dilan Çıtak'ın kardeşiyle sahnede eğlenmesi herkesi duygulandırdı. 70 yaşındaki usta sanatçı ile aynı sahnede 'Kara Üzüm Habbesi' adlı şarkıyı birlikte söyleyen kardeşlerin "Sen dinlen biz eğlendiririz" demesi de geceye damga vurdu. 

Dilan Çıtak ve İdo Tatlıses

Dilan Çıtak ve İdo Tatlıses

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Harika Avcı gizli hasta koduyla tedavi oluyor! Maddi sıkıntılardan sonra sağlığını da kaybetti

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

selim ileri 1 yıl önce

azrail tepesinde bekliyor o hastaneden çıktığı gibi soluğu oyunda oynaşta alıyor. yok bir de çocuklarını da o sefahete alet ediyor. ne bir tövbe ne namaz ne niyaz. varsa yoksa Allah'a isyan. Allah ıslah etsin ne diyelim!