İbrahim Çelikkol'a bomba teklif! Hem dijitalde hem de televizyonda...

Son dönemlerin en beğenilen isimlerinden biri olarak karşımıza çıkan İbrahim Çelikkol, yeni sezon için Ay Yapım imzalı Aile dizisiyle görüşmelere başladı.

"Kördüğüm", "Doğduğun Ev Kaderindir", "Siyah Beyaz Aşk", "Bir Zamanlar Çukurova" ve son olarak dijital platformda yayınlanan "Kuş Uçuşu" dizisiyle izleyenlerle buluşan oyuncu İbrahim Çelikkol, yeni sezon için görüşmelere başladı. 

İbrahim Çelikkol

İbrahim Çelikkol

Yer aldığı projeler konusunda oldukça hassas davranan Çelikkol, Kuş Uçuşu dizisinin 2. sezon onayı alması hayranlarını heyecanlandırmıştı. Yalnızca dijital değil televizyona dair de işler yapmak isteyen ünlü oyuncunun Ay Yapım'ın "Aile" dizisiyle görüşme sağladığı ortaya çıktı. Aile dizisinde başrol karakter Aslan rolü teklif edilen Çelikkol'un henüz karar vermediği öğrenildi.

İbrahim Çelikkolun yeni dizisi belli oldu

İbrahim Çelikkolun yeni dizisi belli oldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mehmet Ali Erbil'in torunu ile eğlenceli anları! Sosyal medyaya damga vurdu

Mustafa Üstündağ ve gazeteci Tuba Kalçık evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Üstündağ ve gazeteci Tuba Kalçık evlendi!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0