Ebru Gündeş hakkında bomba iddia! Kendisinden 19 yaş küçük Rassan Khoshnaw'la evlenmemiş

Ebru Gündeş'in hiçbir sahnesini kaçırmayıp en önden izleyen Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile görüştüğü söylentileri magazin dünyasını sallarken bomba bir iddia herkesi şoke etti. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw'un Dubai'da sessiz sedasız bir şekilde evlendiği ileri sürülmüştü. İddialar boşa çıktı.

90'lı yıllardan beri müzik dünyasının sevilen isimlerinden biri haline gelen Ebru Gündeş, kariyerindeki başarısı kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Bir süredir kendisinden 19 yaş küçük Kuzey Iraklı genç işadamı Rassan Khoshnaw ile görüştüğü bilinen ünlü şarkıcı hakkında çıkan iddialara bir yenisi daha eklendi. 

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

Khoshnaw ile sık sık Dubai'de gözlerden uzak bir şekilde görüşen Gündeş'in, ilişkisini nikah masasına taşıdığı iddia edildi. Dubai'de evlenen ünlü şarkıcının aynı zamanda kızı Alara için Dubai'de okul baktığı ve temelli olarak oraya yerleşmek istediği de ileri sürüldü. Yalnızca konserler için Türkiye'ye geleceği söylenen Gündeş, cephesinden haberlere ilişkin yalanlama geldi. 

Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw

Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kibariye'den üzen haber! Annesi Makbule Tokmak hayatını kaybetti

Fuat ve Ceza'dan ardı sıra paylaştı! Ünlü rapçi  Selim Muran vefat etti

İLİŞKİLİ HABER

Fuat ve Ceza'dan ardı sıra paylaştı! Ünlü rapçi Selim Muran vefat etti
Haluk Levent koronavirüse yakalandı!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent koronavirüse yakalandı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

misafir 1 yıl önce

Bu mu sevilen sanatçı? Siz sanatçıları partisine göre sevmeye devam edin? Hanfendi de ne hikmetse hep hayırsever iş adamlarını denk getiriyor. Gönül bu demek ki nasibinde varmış. Sahi bir hayırseverimiz vardı Reza nerede o?

DURU 1 yıl önce

Seda evlenirse bu dururmu

Vatandaş 1 yıl önce

Abi Kadın Türk sevmiyor.. İranlı Rezzan Bitti. Iraklı Rassan Başladı.. Yakında Suriyeli Russan... Güney Kıbrıslı... Yunanlı... Bulgarlı... Gürcistanlı... Ermenistanlı diye devam eder kesin... İdolu nede olsa Seda Sayan.. İzinden gidiyor...

tuncay malatyalı 1 yıl önce

bu ebruda hep yabancı zenginleri koca olara seçiyor

Türk 1 yıl önce

İran, ırak vs. Devam eder. :)

Yorumların Tümünü Okuyun