Cem Adrian konserinde Gülşen rezaleti!

Kalamış Yaz Festivali kapsamında Kadıköy'de sahne alan Cem Adrian'ın konserinde dinleyiciler cezaevinde bulunan Gülşen için sloganlar attı. "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" nedeniyle tutuklanan Gülşen'e destek veren Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ise sosyal medyada büyük tepki topladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kadıköy'de Kalamış Yaz Festivali kapsamında sahne alan Cem Adrian konserinde Gülşen'e destek verildi. İmam hatiplilere yönelik 'hakaret ve aşağılayıcı' ifadeler kullanan Gülşen'in tutuklanmasına tepki gösteren Adrian dinleyicileri, bir anda "Gülşen" sloganları atmaya başladı. Cem Adrian'ın bu esnada hiçbir şekilde müdahale edici bir söylemde bulunmaması sosyal medyaya damga vurdu.

Konserde konuşma yapan Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ise "Sadece Gülşen'e değil Gezi’de direnen Tayfun Kahraman'a da, Can Atalay'a da, Mücella Yapıcı'ya da bir alkış. Biz burada direnelim ki onlar içerde rahat olsunlar" ifadeleriyle gündeme geldi. 

Gülşen

Gülşen

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kibariye'den üzen haber! Annesi Makbule Tokmak hayatını kaybetti

Mustafa Üstündağ ve gazeteci Tuba Kalçık evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Üstündağ ve gazeteci Tuba Kalçık evlendi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0