Yazlığında tatil yapan Pelin Karahan Bodrum'daki mekan fiyatlarından dert yandı!

Geçtiğimiz gün Bodrum'dan dönen Pelin Karahan, soluğu alışveriş merkezinde aldı. Alışveriş sonrası görüntülenen Karahan, Bodrum'da lahmacun ve ayranın 500 TL olduğunu söyledi. Güzel oyuncu bunları alan insanlara ise şaşırdığını belirtti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

37 yaşındaki Pelin Karahan, iş insanı Bedri Güntay ile evlendikten sonra kucağına iki erkek çocuğu aldı. Ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Karahan, verdiği kilolarla ise gündemden düşmedi.

pelin karahan

pelin karahan

Son olarak ise önceki gün alışveriş yaparken görüntülenen Karahan, Bodrum'dan yeni geldiğini belirtti. Evdeki eksiklerden dolayı alışverişe çıkan Karahan, Bodrum'da yazlıkları olduğu için uzun süre kaldığını söyledi.

pelin karahan

pelin karahan

Ünlü oyuncu aksi halde Bodrum'un çok pahalı olduğunu açıkladı. Evde yemek yediklerini ve yazlıklarının plajında yüzdüklerini söyleyen Karahan, bu yüzden pahalılık ve kalabalıktan etkilenmediklerini söyledi.

pelin karahan

pelin karahan

Ancak pahalı olmasına rağmen insanların akın akın oraya gitmelerine şaşırdığını açıkladı. Öte yandan verdiği kiloları sağlıklı yollarla verdiğini söyleyen Karahan "Kısa sürede 10 kilo verdim. Eski fotoğraflarıma bakınca yüzüm daha tombuldu, şu an daha iyi hissediyorum" dedi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Pelin Karahan eridi bitti!

Davut Güloğlu'nun oğlu evleniyor! Cengizhan Güloğlu'nun mutlu anları...

İLİŞKİLİ HABER

Davut Güloğlu'nun oğlu evleniyor! Cengizhan Güloğlu'nun mutlu anları...

BİR YORUM YAPIN 1

Osmanbey 1 yıl önce

Bodruma gelene koymaz fiyatlar.siz ünlüler bu hale getirdiniz bodrumu.ha bide sonradan görmeler