Volkan Demirel eşi Zeynep Demirel'in diline düştü! "Evde kavanozları gayet iyi açıyorsun"

Geçtiğimiz günlerde UEFA Konferansı Ligi'nde grup aşaması kura çekimi toplarını açmaya çalışan futbolcu Volkan Demirel, rezil oldu. Ünlü futbolcu topları açamayınca eşi Zeynep Demirel'in de diline fena düştü.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Başakşehir ve Sivasspor'un rakiplerinin belli olduğu kura çekimlerinde görev alan kaleci Volkan Demirel, topları açmakta zorlandı. Zor anlar yaşayan Demirel, bir taraftan terlemeye başladı, bir taraftan da "Açılmıyor" diye söylendi. Kura görevlisi Giorgio Marchetti kura toplarını açması için ona yardımcı oldu.

volkan demirel

volkan demirel

EŞİNİN DİLİNE DÜŞTÜ!

Tören sonrası Volkan Demirel, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında "Güzel bir çekiliş oldu. Başta Türk takımlar olmak üzere tüm takımlara başarılar dilerim. Giorgio Marchetti'ye topları açarken verdiği destek için özel teşekkürler." açıklamasında bulundu. Ünlü kalecinin eşi Zeynep Demirel'den yorum gecikmedi.

volkan demirel ve ailesi

volkan demirel ve ailesi

"KAVANOZ KAPAKLARINI İYİ AÇIYORSUN"

Törenden sahneleri paylaşan ve açıklama yapan Volkan Demirel'e cevap veren eşi Zeynep Demirel yorumunda "Kavanoz kapaklarını evde gayet iyi açıyorsun oysa" sözlerini kullandı. Eşine cevap veren Volkan Demirel ise "Heyecanlandım" yorumunu yaptı. Beğeni yağmuruna tutulan diyalog, takipçileri tarafından gülerek karşılandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Çağlar Ertuğrul'dan Teşkilat dizisindeki Serdar karakteriyle ilgili açıklama!

Füsun Günuğur hayata gözlerini yumdu! Sanat camiası yasa boğuldu

İLİŞKİLİ HABER

Füsun Günuğur hayata gözlerini yumdu! Sanat camiası yasa boğuldu
İrem Derici resmen ateş püskürdü! Hesabını çalanlara seslendi

İLİŞKİLİ HABER

İrem Derici resmen ateş püskürdü! Hesabını çalanlara seslendi

BİR YORUM YAPIN 1

vatandash 1 yıl önce

ammada abarttiniz yaa.. böyle birseyle insan rezilmi olur.. insanlarin en ufak zayif anini bile degerlendiren bir insan türü olustu ne yazikki..