Eda Ece'nin ev hali beğeni yağmuruna tutuldu!

Ünlü oyuncu Eda Ece adını bir çok projedeki performansıyla başarılı isimler kategorisine yerleştirdi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabını da aktif kullanan ünlüler arasında yer alırken, geçtiğimiz gün ev hali konseptiyle paylaşıma sunduğu fotoğrafları beğeni yağmuruna tutuldu.

Ünlü oyuncu Eda Ece, ismini ilk olarak "Pis Yedili" dizisinde duyurmuştu. Liseli bir grup gencin anlatıldığı dizide hem güzelliği hem de oyunculuk performansıyla Eda Ece, başka projelerden de teklifleri kabul etmiş, almış başını yürümüştü.

eda ece

eda ece

EVİNDE HAYVANLARIYLA TATİLDE

Geçtiğimiz aylarda sezon finali veren "Yasak Elma"nın da başrolü olan Ece, eğlenceli enerjik ve bir o kadar da saf bir karakteri canlandırmanın mutluluğu içinde olduğunu belirtti. Şimdilerde yeni sezon için kamera önüne geçmeye hazırlanan Ece, son tatil günlerini evinde hayvanlarıyla geçirmeyi tercih ediyor.

eda ece

eda ece

"EV HALİ"

Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan oyuncu Eda Ece, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı. Güzel oyuncunun "Ev hali" notuyla paylaştığı fotoğraflarına beğeni yağdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ünlü rapçi Lil Baby'den James Harden'a akıl almaz hediye!

İrem Derici resmen ateş püskürdü! Hesabını çalanlara seslendi

İLİŞKİLİ HABER

İrem Derici resmen ateş püskürdü! Hesabını çalanlara seslendi

BİR YORUM YAPIN 0