Garsonu rencide eden Demet Akalın sahnede çıldırdı!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın daha önce bir mekanda garsonun başından aşağı içeceğini dökerek gündeme gelmişti. Şimdilerde ise Samsun'da olan bir konserinde resmen çıldırdı. Akalın'ın gözüne lazer tutan izleyici, dışarı çıkarıldı.

Şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde bir skandalla gündeme gelmişti. Kendisine içecek getiren garsona söylenip, içeceği beğenmediği için garsonun başından aşağı dökmüştü. Şimdilerde ise 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için Samsun'da sahne alan Akalın yine çıldırdı.

demet akalın

demet akalın

ŞARKISINI YARIDA KESTİ

Konser için geldiği mekanda sahne alırken kendisine ve dansçılara lazer tutan şahsa öfkelenen Akalın, şarkılarına ve performansına ara verip uyarıda bulundu.

demet akalın

demet akalın

GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE SÖYLEDİ

Resmen sahnede çıldıran Akalın, lazeri tutan kişiyi gözüne kesirdi ve güvenlik görevlilerini ona doğru yönlendirdi. Akalın "Buna hiç hakkın yok" lafıyla şahsa seslendi. 

demet akalın konser

demet akalın konser

"ALIN ONU ORADAN!"

Akalın  devamında "O Zeki arkadaşı alın. Şşşt alo.. Gözümüze gözümüze lazer tutan abi. Hemen alın onu ordan. Hiç hakkın yok! Alın onu oradan. Göremeyecek adam. Program başladığından beri ayıptır ya." açıklamasında bulunduktan sonra, dışarı çıkarılan şahsın ardından konserine devam etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Demet Akalın sahnede kendisine lazer tutan izleyicisine küfür etti!

Alişan'ın merhum kardeşi Selçuk Tektaş'ın kızı Eyşan kocaman oldu! Güzelliği hayran bıraktı

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'ın merhum kardeşi Selçuk Tektaş'ın kızı Eyşan kocaman oldu! Güzelliği hayran bıraktı

BİR YORUM YAPIN 6

Tsli 1 yıl önce

İyi yapmış. Helal olsun. Uçağa lazer tufanı polis alıyor. Kaldı ki lazer yüksek enerjiden dolayı gözü kör edebilir. Ne güzel yaptın mı diyecekti.

Hakan 1 yıl önce

Kendini sanatçı diye tanıtan her canlı türü iyicene saçmalamaya başladı bu aralar insanlar bu tipleri çok dikkate alıyor aslında çok gereksiz canlı türü bunlar

melek 1 yıl önce

Saygısızlığı sen yaparsan sorun yok başkası yapınca zoruna mı gitti

tarafDegistiren 1 yıl önce

Lazer özellikle göze zararlı ve ne demek sahnede işini yapan birine lazer tutmak, bence tutuklatılmalıydı, darp, şiddet sınıfına girer. Sanatçıları kötülemek habercilik değildir. Hayırdır...

İSMAİL 1 yıl önce

iyi yapmış .gözüne lazer tutmasalardı

Yorumların Tümünü Okuyun