Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in kızı 4 yaşında! Böyle doğum günü görülmedi

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı ve futbolcu eşi Caner Erkin, geçtiğimiz gün 4 yaşına giren kızları Mihran Ela'nın doğum gününü kutladı. Ünlü çift, şaşalı bir doğum günü partisi düzenledi. Gelenlerin ve partinin konsepti sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Ünlü futbolcu Caner Erkin, kalbini oyuncu Şükran Ovalı'ya kaptırmıştı. 2017 yılında dünyaevine giren çift, 2018 yılında kızları Mihran Ela'yı kucaklarına alarak, anne ve baba olmanın mutluluğunu tatmıştı.

şükran ovalı paylaşımı

şükran ovalı paylaşımı

"EN ÇOK SENİN ANNEN OLMAYI SEVDİM"

Geçtiğimiz gün kızlarının 4 yaşına girmesinin mutluluğunu yaşayan çift, lüks bir doğum günü partisi düzenledi. Mihran Ela'nın isminin yazılı olduğu doğum gününden mutlu kareleri sosyal medya hesaplarından paylaşan çiftten Ovalı "Gecikmelide olsa …… bu güzel gün yanımda olan, her detayı özenle yapan, kızımın hayaline uygun bu şahane parti için, e bu güzel kareler için ve bizi yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkürler :) #mihran4yaşında 20.08.2018 sense canım kızım iyi ki doğdun, dilerim hep iyi insanlarla karşılaş ! Hayatta sana, senin kadar cömert davransın hep söyledim bu hayatta en çok senin annen olmayı sevdim." sözlerini kullandı.

caner erkin paylaşımı

caner erkin paylaşımı

"İYİ Kİ DOĞDUN SEVGİLİM"

Caner Erkin ise kızının doğum gününden kareleri paylaşırken "İyi ki iyi ki doğdun sevgilim sana çok aşığım canım kızım" açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç evlendi!

Cem Davran'dan şaşırtan itiraf! "Para saadet getirir!"

İLİŞKİLİ HABER

Cem Davran'dan şaşırtan itiraf! "Para saadet getirir!"

BİR YORUM YAPIN 0