Jennifer Lopez'in dansçı kriteri şaşırttı: Başak burçlarıyla çalışmıyor!

Sahne performansıyla ikon haline gelen ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in dansçı seçiminde en önem verdiği kriteri ortaya çıktı. İddialara göre ünlü yıldız başak burçlarıyla asla çalışmıyor.

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, temmuz ayında 17 yıl sonra yeniden bir araya geldiği Ben Affleck ile Las Vegas'ta nikah masasına oturdu. 'Bennifer' lakaplı ikili, geçtiğimiz hafta sonu ise Georgia'daki malikanelerinde üç gün süren gösterişli bir düğünle gündeme geldi. Düğününde eşinin gözlerine bakarak şarkı söyleyen Lopez, dansçılarının da eşlik ettiği unutulmaz bir koreografi hazırladı. Lopez'in performansının ardından birbirine sarılan ünlü çiftin mutlu anları sosyal medyada büyük beğeni topladı. 

Jennifer Lopez ve Ben Affleck

Jennifer Lopez ve Ben Affleck

Tüm bunların ardından uzun yıllar profesyonel dansçı olarak çalışan Heather Morris, çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Lopez'in dansçılarını seçerken burçlarına odaklandığını söyleyen Morris, 53 yaşındaki pop yıldızının "başak" burçlarıyla asla çalışmadığını iddia etti.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Page Six'te yer alan habere göre; Morris 'Just Sayin' with Justin Martindale' podcast'ine katılarak, Lopez'in şovunda yer alacak dansçıların seçmelerinden sonra odaya girdiğini ve "Çok teşekkürler, çok çalıştınız. Odada başak burcu olan biri varsa, elini kaldırabilir mi?" şeklinde konuştuğunu söyledi. Ardından Lopez'in asistanına bir şeyler fısıldadığını ve başak burcu olan dansçıların ayrılmasını istediğini ileri sürdü. Kendisi aslan burcu olan Jennifer Lopez'in başak burçlarını sevmeme nedeninin 2 çocuğunun babası eski eşi Marc Anthony olduğu düşünülüyor.

Jennifer Lopez ve eski eşi Marc Anthony

Jennifer Lopez ve eski eşi Marc Anthony

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ebru Şahin yine bir rekora imza attı! Bez bebeği kapış kapış satıldı

Ebru Şahin yine bir rekora imza attı! Bez bebeği kapış kapış satıldı

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şahin yine bir rekora imza attı! Bez bebeği kapış kapış satıldı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0