Aralarının bozuk olduğu söyleniyordu! Oğulcan Engin annesi Seda Sayan'la barıştı...

Seda Sayan, Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile objektif karşısına geçti. Ünlü şarkıcı, Engin'e, "Gözümün nuru!" diyerek, seslendi.

Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan bir süredir yaptığı tatille gündemden düşmüyor. Evlendiğinden beri oğlu Oğulcan Engin'in tepki gösterdiği konuşulan Seda Sayan soruları her seferinde yanıtsız bırakmıştı. 

Oğlunun nikaha katılmamasıyla ilgili sessizliğini koruyan Seda Sayan, eşiyle aralarındaki yaş farkını eleştirenlere "Çağlar'a 'yaşı küçük' deyip durmasınlar. 11 yaşında çocuk sahibi adam. Nasıl 'küçük yaştaki' diye bahsedilir!" diyerek tepki göstermişti.,

Engin ile birlikte poz veren Sayan, o anları sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü şarkıcı, gönderisine, "Gözümün nuru, oğlum!" ifadelerini not düştü. Seda Sayan'ın paylaşımı takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

 

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0