Reynmen'den şaşırtan itiraf: Elim ayağım titriyor!

Önceki gün Kadıköy sahilde yaklaşık 7 bin kişiye müzik şöleni yaşatan Reynmen, konser ortalarında çıkan arbede yüzünden ağlayan küçük bir kızı sakinleştirmek için sahneye davet etti. Sahnede onun en sevdiği şarkıyı seslendiren ünlü şarkıcı "Ağlamak yok, birlikte şarkı söyleyeceğiz. Bu şarkı Merve için" dedi.

"Leila", "Melek" ve "Derdim Olsun" gibi parçalarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Reynmen, geçtiğimiz günlerde Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Romanyalı sanatçı İnna ile "Wherever You Go" adlı parçasını müzik severlerin beğenisine sunmuştu.

Reynmen Kadıköyde sahne aldı

Reynmen Kadıköyde sahne aldı

Yeni çalışmalarının ardından Kadıköy sahilde sahne alan Reynmen, hayranlarının ilgisini karşılıksız bırakmayarak "Elim ayağım titriyor. Çok heyecanlıyım. Bu nasıl güzel bir enerji. Bu benim İstanbul’daki üçüncü konserim. Buraya hep beraber eğlenmeye geldik. Sizleri tüm kalbimle selamlıyorum" şeklinde konuştu.

Reynmen

Reynmen

"BU ŞARKI MERVE İÇİN"

Konsere hızlı bir giriş yapan ünlü şarkıcı arka taraflardaki dinleyiciler arasındaki arbedeyi görünce güvenliğin müdahale etmesini istemedi ve tarafları yatıştırmaya çalıştı. Gerginlikten etkilenen ve ağlamaya başlayan bir kız çocuğunu sahneye alan Reynmen onun en sevdiği şarkıyı birlikte söyleyerek "Ağlamak yok, birlikte şarkı söyleyeceğiz. Bu şarkı Merve için" ifadelerini kullandı. 

Reynmen küçük hayranıyla sahnede şarkı söyledi

Reynmen küçük hayranıyla sahnede şarkı söyledi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Rüzgar nedeniyle kırılan buzların muhteşem görüntüsü!

Alessandra Ambrosio'nun Türk bayraklı pozları sosyal medyaya damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Alessandra Ambrosio'nun Türk bayraklı pozları sosyal medyaya damga vurdu!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Doğrucu Davut 1 yıl önce

Önüne gelen sanatçıyım deyip sonrada gündeme gelmek için elinden geleni yapıyorlar. Bazen de gülünç oluyorlar. Ya daha küçücük çocuk şarkıdan ne anlar ki? Birde kalkıp beraber şarkı söylesin.