Simge Sağın'dan herkesi şaşırtan açıklama: Önümü kesmeye çalıştı...

Ünlü şarkıcı Simge Sağın herkesi şaşırtan bir açıklamada bulundu. Sağın, "çok ünlü bir hanımefendi sanatçı, yıllarca önümü kesmeye çalıştı" diyerek gündeme damgasını vurdu.

Özgür Aras'ın, Kral Pop Radyo'da her pazar yayınlanan "Özgür Aras'la Baş Başa" programının konuğu Simge Sağın oldu.  41 yaşındaki ünlü isim, şarkı seçimlerinde bir sırrı olup olmadığının sorulması üzerine, "Şarkıları iyi kokladığımı düşünüyorum, hissediyorum. Kalbimin sesini dinlemem bence benim sırrım" ifadelerini kullandı.

Simge Sağın

Simge Sağın

15 yılı aşkın süredir şarkı söylediğini belirten Simge, "Pes ettiğim zamanlar olmuştu ama bunlar beni daha da yukarı çekti" dedi. Güzel şarkıcı, ilginç bir itirafta da bulundu: Çok ünlü bir hanımefendi sanatçı, yıllarca önümü kesmeye çalıştı. Simge'nin bahsettiği kadın sanatçının kimliği merak konusu oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İki kardeşin piyano ile söylediği şarkı yürekleri ısıttı!

Sinem Uslu'dan annesine acı veda: Şimdi kanatların oldu

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Uslu'dan annesine acı veda: Şimdi kanatların oldu
Christian Bale bu kez cinayetleri çözmeye geliyor! The Pale Blue Eyes'in konusu nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Christian Bale bu kez cinayetleri çözmeye geliyor! The Pale Blue Eyes'in konusu nedir?

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0