Talat Bulut: Genç oyuncular çok disiplinsiz!

Yeni dizisi Tuzak için çalışmalarını hızlandıran oyuncu Talat Bulut, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. "Oyunculuğumu besleyecek karakterleri canlandırmaya seviyorum" diyen ünlü oyuncu disiplinsiz davrandıklarını iddia ettiği genç oyunculara sert eleştirilerde bulundu.

Yasak Elma dizisinde oynadığı "Halit" karakteriyle büyük beğeni toplayan Talat Bulut, yeni sezonda başrolünde Akın Akınözü'nün yer alacağı "Tuzak" adlı yapımla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Rolü için hazırlıklarını sürdüren ünlü oyuncu önceki gün Nişantaşı'ndaki bir kuaför çıkışı kameralara yansıdı. 

Talat Bulut

Talat Bulut

Muhabirlerle ayak üstü sohbet eden Bulut, "Bana yakışan bir rol, hafif psikolojik travmaları olan iş insanını oynayacağım. Seviyorum bu rolleri, oyunculuğu besliyor bu karakterler. Sürekli düzgün, iniş çıkışları olmayan adamlar gerçek oyuncuları besleyen karakterler değil. Daha travmatik, karakteri zorlayıcı, seyircinin ilgisini çekecek hale dönüştürmek, öyle karakterleri oynamak daha iyi geliyor bana" diyerek yeni dizisindeki rolü için olan heyecanını hayranlarıyla paylaştı. 

Talat Bulut Nişantaşında objektiflere yansıdı

Talat Bulut Nişantaşında objektiflere yansıdı

"BİZ YURT DIŞINA AÇILMAYI BİLMİYORUZ"

"Yurt dışından teklif gelse yapar mısınız?" sorusu üzerine Türk oyuncuların yurt dışına açılma konusunda eksik kaldığını söyleyen Bulut, şöyle konuştu:

"Zamanında teklif geldi de biz değerlendirmesini öğrenemedik. İspanya'dan ve Kanada'dan çok iyi bir teklif gelmişti, yapmadık. Pişmanlık değil de gerçekten yapıyor olsaydık, İspanya'dan 93 yılında teklif gelmişti. 'La Pasion Turko' diye bir kitap yazılmıştı, bestseller olmuş bir kitap. 'Keşke orada oynasaydım' dedim. Hatta espri yaparım; 'Antonio Banderas bugün piyasaya çıkmazdı' diye. Bizden yapanlar var, işte Haluk Bilginer oynuyor. Biz yurt dışına açılmasını bilmiyoruz. Bu saatten sonra gitmek... O çok iyi bir pazarlama yöntemi. Bir kere dil eksikliği var. Belli bir şeyden sonra dil öğrenmek kolay değil"

Talat Bulut genç oyuncular hakkında açıklamalarda bulundu

Talat Bulut genç oyuncular hakkında açıklamalarda bulundu

"POPÜLERLİĞİN GETİRDİĞİ BİR DİSİPLİNSİZLİK VAR"

Genç oyuncuların popülarite sebebiyle disiplinsiz tavırlar göstermesinden rahatsız olduğunun da altını çizen 66 yaşındaki sanatçı, "İyi oyuncular da çıkıyor, iyi oyunculara karşı değilim. Onların var olma biçimlerini seviyorum ama aynı zamanda popülaritenin getirdiği bir disiplinsizlik var, beni rahatsız eden o. İyi oyunculuk gerçek aktörlük... İnsanların kişiliğini daha disipline eden, iş hayatlarını daha disipline eden, set hayatlarını daha disipline eden formüle dönüşmesi lazım. Eğer yoksunsanız bu yaratıcılıktan sizi disiplinsizliğe itiyor. Ne kadar şöhret olup olmadıklarına bakmak lazım. Yani her televizyon dizisinde oynayan insan illa şöhret olacak anlamına gelmiyor. Onların kaderlerine bakmak lazım. Ne kadar uzun ömürlü oluyorlar ona bakmak lazım" dedi.

Talat Bulut

Talat Bulut

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Murat Boz konserinde bir hayranıyla düet yaptı!

Gelin Evi'nde gelinler pişti oldu! 'Belediye mi dağıttı bu elbiseleri?'

İLİŞKİLİ HABER

Gelin Evi'nde gelinler pişti oldu! 'Belediye mi dağıttı bu elbiseleri?'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0