Bergüzar Korel yaşını öyle bir açıkladı ki Devlet Bahçeli'yi akıllara getirdi!

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel bir süredir ailesiyle Londra'da yaşıyor. Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Korel, yeni yaşını kutladı. Ünlü oyuncu yaşını öyle bir açıkladı ki akıllara direk MHP Başkanı Devlet Bahçeli geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2009 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Halit Ergenç'le mutlu bir velilik süren Bergüzar Korel, üç çocuğunu dünyaya getirdikten sonra daha çok kendini onlara adayarak oyunculuğu ikinci plana attı.

Ünlü oyuncunun geçtiğimiz gün doğum günü olmasıyla sürpriz bir kutlama yapıldı.

bergüzar korel doğum günü

bergüzar korel doğum günü

ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE KUTLADI

Ekranlardan bir süredir uzak kalan Korel, eşi ve arkadaşlarıyla doğum günün kutladı. Aralarında bir çok ünlü ismin bulunduğu o görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Korel, yaşını bir değişik söyleyince akıllara Devlet Bahçeli geldi.

bergüzar korel doğum günü

bergüzar korel doğum günü

"SİZCE BEN KAÇ YAŞINDAYIM?"

Korel paylaşımında "Tanıştığımızda Halit şu anki yaşımdan 7 ben ise 18 yaş küçüktüm. Fotoğraftakilerin yarısından fazlasının ortalaması ise sanırım 30 yıl. Sizce ben kaç yaşındayım? Teşekkürler." açıklamasında bulundu. Bergüzar Korel’in sorduğu yaş probleminin sonucunun 40 çıkması akıllara MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 2009 yılında yaptığı hesaplamayı getirdi.

bergüzar korel pastası

bergüzar korel pastası

"AKLIMI YİCEM"

Korel2in pastası da en az sorduğu soru kadar ilginç bir metin içeriyordu. Korel'in yaş günü pastasının üzerinde "Aklımı yicem. Sus... Kötü bir şey yok dimi... Çabuk söyle ne oldu? Ay sakın bana anlatmayın! Hahahaha bi an ne oluyor dedim" sözleri kullanılmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İdo'nun eşi Yasemin Şefkatli aracının el frenini çekmeyi unuttu!

Fahriye Evcen'in annesinin gençlik fotoğrafını gören inanamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen'in annesinin gençlik fotoğrafını gören inanamadı!

BİR YORUM YAPIN 2

Tepki 1 yıl önce

Saçmalık.

Misafir65 1 yıl önce

Gitmişken sakın bir daha gelmeyin. Ülkenin sizin gibi çapulculara ihtiyacı yok.