86 yaşındaki Aydemir Akbaş hasta haliyle yolda kaldı! Hastaneye gitmek için taksi bulamadı

Her geçen gün insanların taksi sorunu büyürken, bu sefer mağdur oyuncu Aydemir Akbaş oldu. Boş taksi bulmakta zorlanan Akbaş, hasta olduğu için hastaneye gidecekken 1,5 saat taksi beklediğini ifade etti.

86 yaşındaki usta oyuncu Aydemir Akbaş, taksilerle olan sıkıntının çözülmesi gerektiğini dile getirdi. Ünlü oyuncu taksi bulmakta zorlandığını ama hastaneye bile gitmek için sadece 1,5 saat taksi beklediğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dile getirdi. 

aydemir akbaş

aydemir akbaş

"HASTA HALİMLE BİR BUÇUK SAAT TAKSİ BEKLEDİM"

Akbaş "Kanseri 10 yıl önce yendim. Ama KOAH 11 yıldır devam ediyor. Pazartesi günü doktorumla randevum vardı. 9’da evden çıktım. Bir buçuk saat oldu hala taksi bekliyordum. Bi ara eve dönüp hastaneye gitmemeyi düşündüm. Tam dönerken karşımda bir taksi gördüm. Gelen müşterisini reddetmişti. Sonra bana döndü baba gel dedi. Meğer daha önce arabasına yine binmişim. Telefonunu verdi sıkışırsan beni ara dedi. " sözlerini kullandı.

aydemir akbaş

aydemir akbaş

"BU İŞİ BİR AN EVVEL HALLEDİN"

Devamında Akbaş "Şimdi gelelim sadede. Kucağında bebeklerle taksi bekleyen kadınları gördüğüm zaman deliriyorum. Bu taksi eksikliği İstanbul halkı için bir eziyet. Lütfen ama lütfen bu işi bir an evvel halledin. Bana göre beş bin değil on bin taksi lazım. Buna devamlı bindiğim taksi şoförleri de katılıyor." açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Türkan Şoray'ın şiir okuduğu nostaljik görüntü sosyal medyada ilgi gördü!

Fahriye Evcen'in annesinin gençlik fotoğrafını gören inanamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen'in annesinin gençlik fotoğrafını gören inanamadı!
İdo'nun eşi Yasemin Şefkatli aracının el frenini çekmeyi unuttu!

İLİŞKİLİ HABER

İdo'nun eşi Yasemin Şefkatli aracının el frenini çekmeyi unuttu!

BİR YORUM YAPIN 0