Ece Erken merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocaderili'den şikayetçi oldu!

Geçtiğimiz ocak ayında kendi restoranında silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden sunucu Ece Erken'in merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli de işin içine girdi. Ece Erken Benan Kocadereli'den şikayetçi olduğunu bildirdi.

Ece Erken daha eşinin vefatının yasını tutamamışken Mahmutyazıcıoğlu ailesi ile karşı karşıya gelmiş ve mal davası yüzünden kavgaya tutuşmuşlardı. Bu olaylardan sonra reddi miras yapan Erken'in olayları bitmiyor. Şimdilerde Merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli de işin içine girdi.

şafak mahmutyazıcıoğlu ve kızları eda, ece

şafak mahmutyazıcıoğlu ve kızları eda, ece

"HER ŞEY NAZ VE EDA'NIN!"

Ece Erken'in merhum eşinin kardeşi ile kavgasından sonra  "Kardeşinin mallarına çökmüşsün" yorumuna ise eski eş Benan Kocadereli bir magazin programında program yorumcusuna gönderdiği öne sürülen mesaj ile karşılık vermişti. İddialara göre mesajda "Yok öyle bir şey, her şey bilgim dahilinde. Mal kaçırma değil onun adı. Her şey Naz ve Eda'nın. Asıl mal kaçıran başka birisi. Davalar da devam ediyor" ifadeleri yer alıyordu.

benan kocadereli

benan kocadereli

"KAMUOYUNDA KÜÇÜK DÜŞMESİ İÇİN ÇABALIYOR"

Ece Erken bu durum üzerine avukatlarına giderek şikayetçi olmuştu. Şikayet dilekçesinde ise "Benan Kocadereli, müvekkilimizin müteveffa eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi olmakla birlikte Naz ve Eda'nın annesidir.

Şüpheli, program yorumcusuna 'Asıl mal kaçıran başka birisi' şeklinde mesaj atmış ve haber yorumcuları da müvekkilimiz Ece Erken'i ima etmiştir. Müvekkilimiz bundan aylar önce müteveffa eşinin mirasını reddettiğini bildirmiş ve sadece eşinin katillerinin peşinde olacağını bildirmiştir. Şüpheli, bir magazin programı aracılığıyla yaptığı açıklamalarla, sanki müvekkilimiz reddi miras yaptığı eşinin hayat sigortasından elde ettiği paraya talip olduğu yönünde kanaat oluşturmaya çalışmakta, müvekkilimizin kamuoyu önünde küçük düşmesi için çaba göstermektedir." açıklaması bulunduğu öğrenildi.

benan kocadereli

benan kocadereli

"RENCİDE ETMEYE YÖNELİKTİR"

Dilekçenin devamında ise "Yapılan hareket, daha önce reddi miras yaptığını açıklayan ve eşinin terekesine ilişkin herhangi bir talebinin bulunmadığını açıklayan müvekkilimizin onur, şeref ve saygınlığını rencide etmeye yöneliktir" ibaresi bulunurken Benan Kocadereli hakkında kamu davası açılmasının talebinde bulunulduğu öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Nadir görülen siyah alageyik türü izleyenleri büyüledi.

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan hamile yarışmacı Kenan İmirzalıoğlu'nu esprisiyle şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan hamile yarışmacı Kenan İmirzalıoğlu'nu esprisiyle şaşırttı!

BİR YORUM YAPIN 2

VatandaŞŞ 1 yıl önce

Reddi mirası kaldırt, mirastan aldıklarının hepsiyle bir camii yap. Ağzını açan olabilir mi

Hakan 1 yıl önce

Rezillkte sınır yok bazıları için para gelsinde gerisi sorun deyil zihniyeti