Sabah yürüyüşüne çıkan Kıvanç Tatlıtuğ hareketiyle takdir topladı!

Geçtiğimiz günlerde baba olan ünlü oyuncu Bodrum tatilini yaparken görüntülendi. Yürüyüşe çıkan yakışıklı oyuncu kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmadı ve fotoğraf çektirdi.

2016 yılında yurt dışında nikah masasına oturan Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti oğullarına Kurt Efe adını verdi. Geçtiğimiz günlerde baba olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ önceki gün Bodrum'da görüntülendi.

SABAH YÜRÜYÜŞÜNE ÇIKTI!

Sabah sporu yapan yakışıklı oyuncu, hayranlarının fotoğraf isteğini de geri çevirmedi.

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarından yoğun ilgi gören ve sevenlerini kırmayan Kıvanç Tatlıtuğ, bu hareketiyle yine gönüllere fethetti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gülşen'in ev hapsinin kaldırılması talebi mahkeme tarafından reddedildi

Kendall Jenner Türkiye'ye gelmekten vazgeçti!

İLİŞKİLİ HABER

Kendall Jenner Türkiye'ye gelmekten vazgeçti!
Galatasaraylı futbolcu Haris Seferovic'ten Türk mutfağına övgü!

İLİŞKİLİ HABER

Galatasaraylı futbolcu Haris Seferovic'ten Türk mutfağına övgü!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0