İzel sahnede bayılmıştı! Ünlü şarkıcı hastalığını ilk kez açıkladı

Yıllar sonra tekrar bir araya gelen ünlü şarkıcılar İzel-Çelik-Ercan konserinde seyirciler karşısında büyük talihsizlik yaşanmıştı. Performansı esnasında bayılan İzel'in sağlık durumu merak edilmeye başladı. Ünlü şarkıcı hastalığı hakkında açıklama yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Unutulmaz şarkı ve yorumlara imza atan İzel-Çelik-Ercan üçlüsü, 31 yıl aradan sonra tekrar bir araya geldi. 90'lı yılların efsane grubu geçtiğimiz akşam yine sevenleriyle buluşmuştu. Ancak İzel'in performansı esnasında ünlü şarkıcı fenalaşarak baygınlık geçirmişti. Binlerce kişinin bu talihsiz olaya şahitlik ettiği gecede İzel'in sağlık durumu hayranlarını tarafından merak edilmeye başladı. Ünlü şarkıcı hastalığı hakkında yaptığı açıklamayla tüm merakları giderdi.

"SAHNEDE TANSİYONUM VE ŞEKERİM DÜŞTÜ"

İzel konu hakkında sosyal medya hesabından videolu açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Küçük bir aksilik yaşadık. Babadağ'da 1200 metre zirveye çıktık. Oranın heyecanını yaşarken yemek yemeyi unuttum. Benim hipoglisemim olduğu için ara ara bir şeyler atıştırmam gerekiyor. Maalesef bu atıştırmayı yapmadığım için sahnede ufak tansiyon ve şeker düşmesi yaşadım. Ama iki tane kahramanım vardı Çelik ve Ercan, müdahaleler yapıldı. Çok teşekkür ediyorum tüm sevenlerime."

 

Çelik-İzel-Ercan

Çelik-İzel-Ercan

NE OLMUŞTU?

Şarkısını söylediği esnada performansına ara veren İzel, iyi olmadığını hal ve hareketleriyle belli ederken bir anda baygınlık geçirdi. Çelik ve Ercan, hayranları karşısında fenalaşan İzel'in yardımına koşarken ünlü şarkıcının yemek yemediği için kan şekerinin düştüğü ve yüksek rakımdaki oksijen seviyesi nedeniyle baygınlık geçirdiği öğrenildi.

İzel sahnede bayıldı

İzel sahnede bayıldı

Şarkıcı İzel'in sağlık durumu hayranları tarafından merak konusu oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hadise verdiği konserde gözyaşlarına boğuldu! ​

MasterChef'te Mehmet Şef küplere bindi!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te Mehmet Şef küplere bindi!
The Weeknd konser sırasında 'sesimi kaybettim' dedi! Grammy ödüllü yıldız sahneyi terk etti

İLİŞKİLİ HABER

The Weeknd konser sırasında 'sesimi kaybettim' dedi! Grammy ödüllü yıldız sahneyi terk etti

BİR YORUM YAPIN 1

Vatan 1 yıl önce

Bayıldı ama şarkı devam ediyor:)