Deniz Akkaya'ya siber saldırı şoku! Hesabını ele geçirip...

Ünlü manken Deniz Akkaya'nın başı dertten kurtulmuyor. Birtakım kişiler Akkaya'nın hesabı hackleyip 'Borcunu öde' şeklinde paylaşım yaptı. Akkaya, şikayetçi oldu

Geçtiğimiz günlerde Deniz Akkaya, sosyal medya hesabı sebebiyle dolandırıcılık şoku yaşadı. Binlerce takipçisi olan sosyal medya hesabına başka kullanıcıların giriş yapmaya çalıştığını fark etti.

Deniz akkaya

Deniz akkaya

Hesabını kurtarmaya çalışırken iki bilgisayar korsanından destek alan Akkaya, iddiaya göre işi yapan kişilere ödeme yapmadı ve "Deniz abla borcunu öde" şeklinde paylaşımlar yaptılar.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

Deniz Akkaya suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hadise verdiği konserde gözyaşlarına boğuldu!

Sanatçı Gülay'dan duygulandıran açıklama: "Cumhurbaşkanımızla aynı duyguda buluştuk!"

İLİŞKİLİ HABER

Sanatçı Gülay'dan duygulandıran açıklama: "Cumhurbaşkanımızla aynı duyguda buluştuk!"

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0