Merve Terim Çetin'den duygusal Fatih Terim paylaşımı!

Teknik direktör Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin'den duygusal bir paylaşım geldi. Terim'in kızı babasının 69'uncu yaş gününü sosyal medya hesaplarından kutladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Teknik direktör Fatih Terim 69 yaşına girdi. Kızı Merve Terim babasıyla olan fotoğrafını paylaşarak doğum gününü kutladı.

İşte Merve Terim’in o duygusal paylaşım:

“Baba diyardır, Ocaktır baba, gönlü gök gibidir, yüreği senin için çarpan bir sırttır baba. Kapıdır baba. Darda Kaldığında yüz sürebileceğin bir eşiktir. Gözyaşlarını omuzunda dindirebileceğin, dizine başını huzurla bırakabileceğin güvenilir bir limandır baba. Baba yardır ve ilk sevdadır, iyi ki doğdun ilk sevdam“

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Halsey konserinde Türkçe konuştu, ortalık yıkıldı

Seda Bakan ikinci kez anne oldu! Kızı Leyla ve Ela ile ilk pozunu verdi...

İLİŞKİLİ HABER

Seda Bakan ikinci kez anne oldu! Kızı Leyla ve Ela ile ilk pozunu verdi...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0