Senden Daha Güzel'in Emir'i Burak Çelik'ten şaşırtan açıklama!

Son dönemde ekranın en öne çıkan ve çarpıcı isimlerinden Burak Özçelik özel açıklamalarda bulundu.

Senden Daha Güzel dizisi Cemre Baysel ve Burak Çelik’in uyumu ile yaz sezonunda severek izleniyordu. Yer aldığı dizilerde başarılı performansıyla adından söz ettiren Burak Çelik Hakan Gence'nin sorularını yanıtladı.

-Baban Ordulu, annen göçmen. Kaç kardeşsiniz? sorusuna, 

"Üç kardeşiz; bir kız, bir erkek kardeşim var. Ben en büyükleriyim. Eyüp’te doğdum, büyüdüm. Annem ev hanımı, babam müteahhit. Sevgiyle büyüdüm. Ama ergenlik dönemlerim biraz çalkantılıydı. Çok haylazdım. Mesela ilkokul birinci sınıfta kavga ettim diye okuldan atıldım. Genelde çocukken çok yaramaz olanlar ileride daha ağırbaşlı, durgun olurlar. Bende de öyle oldu."

İŞTE BURAK ÇELİK'İN AİLESİ;

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İncir sütünün ağrı kesici ve mikrop öldürücü özelliği!

Ata Demirer cüzdanını düşürdü! Başına gelen olay şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Ata Demirer cüzdanını düşürdü! Başına gelen olay şaşırttı

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0